“Ilman Keskustaa ja Golfvirtaa täällä olisi todella kylmä”
– vanha lappilainen sanonta

Tervetuloa Peräpohjolan piirin sivuille. Näiltä sivuilta löydät mm. piirin hallinnon ja piirin alueella toimivien keskustalaisten kunnallisjärjestöjen ja kansanedustajien yhteystietoja. Sivuilta löytyvät myös piirin kannanotot ja ohjelmat.

Liittymällä jäseneksemme pääset mukaan puolueen päätöksentekoon, saat tiedotteita sekä ajankohtaisia kyselyjä järjestöstä ja politiikasta. Jäsenenä voit osallistua oman kuntasi keskustan kokouksiin äänivaltaisena edustajana.

Keskustanuorten jäsenenä saat uusia ystäviä ympäri Lappia, verkostoidut muiden nuorten päättäjien kanssa ympäri Suomen sekä saat kotiisi sekä jäsenlehti Juuren.

Lue lisää toiminnastamme ›

Piiritoimisto

Valtakatu 25, 1 krs.
94100 Kemi

Avoinna sopimuksen mukaan.

+358 040 837 9867
perapohjola@keskusta.fi

Uutiset

On vastuunkannon aika, ministeri Kiuru!
Peräpohjolan Keskustaväki odottaa ministerin allekirjoittavan synnytysosaston jatkoluvan pikaisesti.  Synnytystoiminta on Länsi-Pohjan keskussairaalan toiminnan kannalta keskeinen osa ja on vastuutonta, että 60 000 asukkaan seutukunnalta viedään synnytysosasto kohtuuttoman matkan päähän.
9.11.2020 / Uutiset
Peräpohjolan Keskusta ei hyväksy Länsi-Pohjan keskussairaalan alasajoa
Länsi-Pohjan keskussairaalan synnytysosasto on ollut moneen otteeseen uhattuna, mutta nyt koko sairaalan tulevaisuus ollaan murskaamassa kymmenen vuoden määräaikaisella siirtymäkaudella ympärivuorokautisesta päivystävästä sairaalasta suppeaksi terveydenhoidon yksiköksi.
15.10.2020 / Uutiset

Tapahtumat

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ei tulevia tapahtumia

Kaikki tapahtumat

Etusivu