Keski-Suomi on kauniiden ja puhtaiden järvien, hoidettujen metsien, viljeltyjen peltojen sekä viihtyisien kaupunkien, taajamien ja kylien maakunta.

Haluamme taata keskisuomalaisille tasapuolisen ja oikeudenmukaisen tulevaisuuteen suuntautuvan maakunnan, jossa ei ole unohdettu elämän laatua.

Tervetuloa mukaan Keski-Suomen johtavaan poliittiseen liikkeeseen, joko jäseneksi tai kannattajaksi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Toimisto

Yliopistonkatu 17 B 2. krs
40100 Jyväskylä

Avoinna
ti-to klo 9-15. Muina aikoina
sopimuksen mukaan.

puhelin +358 45 327 4845 ja
+358 400 909 013
sähköposti keski-suomi@keskusta.fi

Eino Nissinen: Mihin ryhmärahaa tarvitaan?
Keskustelu hyvinvointialueen valtuustoryhmien toimintaan tarkoitetusta ryhmärahasta on käynyt kuumana. Aluehallituksen esitystä määrärahasta on monenlaisissa värikkäissä kannanotoissa kuvailtu kaappaukseksi ja aluehallituksen enemmistöä kutsuttu kasakoiksi.
29.11.2022 / Uutiset
Eduskuntavaaliehdokkaat: Lahtinen, Ruth, Tammivuori ja Ylälehto
Keski-Suomen Keskusta on nimennyt huhtikuun 2023 eduskuntavaalien ehdokkaiksi seurajohtaja Veikko Lahtisen Jyväskylästä, psykologi, PsM Katri Ruthin Jyväskylästä, insinööri, yrittäjä Elina Tammivuoren Muuramesta ja kuljetusyrittäjä Jani Ylälehdon Pihtiputaalta.
20.11.2022 / Uutiset
Keski-Suomen Keskustan puheenjohtajana jatkaa Tahvo Anttila
Keski-Suomen Keskustan puheenjohtajana vuonna 2023 toimii Tahvo Anttila Jyväskylästä. Varapuheenjohtajina toimivat Henna Penttinen Äänekoskelta ja Tuija Tuikkanen Viitasaarelta.     
20.11.2022 / Uutiset

Tapahtumat

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ei tapahtumia

Kaikki tapahtumat

Etusivu