Keskusta oli aluevaaleissa ison Pohjois-Pohjanmaalla – kannatus huikeat 39,6 % ja jopa 33 paikkaa aluevaltuustossa

kuvassa piiritoimiston työntekijöitä sekä piirin puheenjohtaja Marjut Lehtonen ja varapuheenjohtaja Liisa Ojantakainen aluevaalien vaalivalvojaisissa. Tunnelma oli riemukas, koska Keskusta oli Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella isoin.

Kiitos aluevaaliehdokkaat, tukitiimit, äänestäjät, järjestöväki ja muu piiriä tukenut kenttäväki! 

Aluevaaleissa linjamme lähipalveluiden tukemisesta, henkilöstön hyvinvoinnista sekä sosiaali- ja terveydenhoitopalveluiden yhden luukun mallista puhuttelivat alueemme ihmisiä ja saimme heidän luottamuksensa. Viestin välittämisestä ja ahkerasta vaalityöstä voi kiittää vain järjestöjen aktiivisia talkoolaisia ja muuta kenttää. Aluevaalivoitto tehtiin yhdessä.

Keskusta oli Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella sekeästi isoin puolue. Saimme Aluevaltuustoon 33 paikkaa, mikä oli 3 paikkaa enemmän kuin tavoitteemme. Olimme suosituin puolue jokaisessa Pohjois-Pohjanmaan kunnassa ja koko alueen kannatuksemme  aluevaaleissa oli huikeat 39,6 %. 

Yhdessä hyvässä hengessä kampanjoimalla pystymme ihan mihin vaan! Kiitos!

EtusivuUutisetKeskusta oli aluevaaleissa ison Pohjois-Pohjanmaalla – kannatus huikeat 39,6 % ja jopa 33 paikkaa aluevaltuustossa