Helsingin Keskusta – Tavoitteenamme yhteisvastuun, ympäristön ja yrittäjyyden Helsinki

Puolustamme helsinkiläisten hyvinvointia ja kaupungin elinvoimaisuutta. Helsingin hyvinvointi on koko maan näkökulmasta keskeistä. Meille tärkeitä ovat lähipalveluiden puolustaminen, koulutuksen rahoituksen varmistaminen, vehreän elinympäristön ja kansallisen metsäpolitiikan turvaaminen sekä huoltovarmuuskysymykset – turvataan kotimaisen energian saanti ja ruoantuotanto.

Kuluvalla hallituskaudella on tehtävä vielä enemmän ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja tuettava sellaista liiketoimintaa, joka on luonnonvarojen käytön osalta kestävää. Kansainvälisyys ja maahanmuutto ovat ikääntyvälle Suomelle mahdollisuuksia.

Kuluvalla hallituskaudella haluamme puhua heistä, joiden ääni ei riittävästi kuulu yhteiskunnassa. Nostamme esiin erityisryhmien kuten vammaisten ja osatyökykyisten aseman ja mahdollisuuden palkkatyöhön.

Helsingin Keskustan kunnalliset luottamushenkilöt
Keskustan valtuustoryhmä
Keskustan muut kunnalliset luottamushenkilöt

Tutustu Helsinki-ohjelmaan ›

***
Presidentinvaali 28.1.2024

Tule mukaan vaalikampanjaan! Piirihallituksen yhteyshenkilö Riikka Vaaja: riikka.m.vaaja@gmail.com. Ollirehn2024-kansalaisverkoston yhteyshenkilö Helsingissä Linda Lähdeniemi: linda.lahdeniemi@ollirehn2024.fi. Keskustan presidenttiehdokkaasta päättää ylimääräinen puoluekokous, joka järjestetään Turussa 23.9.2023.

Europarlamenttivaalit 9.6.2024

Helsingin Keskustan tavoitteena on esittää vähintään kahta europarlamenttivaaliehdokasta Keskustan ehdokaslistalle. Keskustan ehdokkaat asettaa puoluevaltuusto kokouksessaan 25.-26.11.2023.

Kuntavaalit 13.4.2025

Pohditko kuntavaaliehdokkuutta? Ota yhteyttä: helsinki(at)keskusta.fi

Toimisto

Apollonkatu 11A,
00100 Helsinki

Toimisto avoinna sopimuksen mukaan. Toiminnanjohtaja Noora Juvonen.

+358 400 457 771

helsinki@keskusta.fi

HelsinginKeskusta

helsingin_keskusta

@HKeskusta

Tapahtumat

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ei tapahtumia

Kaikki tapahtumat

Etusivu