Toimintamme

Osallistumme Helsingin Keskustana erilaisiin isoihin ja pieniin tapahtumiin niin kaupunginosissa kuin keskustan alueella. Tapahtumia järjestämme yhdessä keskustalaisten yhdistysten kanssa. Tapahtumissa kuuntelemme ja kyselemme sekä esittelemme toimintaamme ja tavotteitamme. Jokainen saa olla mukana Keskustan toiminnassa sellaisena kuin on. Meille tärkeää on hyvä henki ja ilo.

Otamme kantaa, pidämme ääntä ja olemme aloitteellisia erityisesti helsinkiläisiä, Helsinkiä ja Uuttamaata koskevissa asioissa. Helsingin Keskustan mielipiteet luodaan yhdessä ja teemme Helsinkiä koskevia ohjelmia ja kannanottoja. Helsingissä keskustalaisia yhdistyksiä  on noin 30. Linjan luomme mahdollisimman avoimesti ja osallistaen. Keskustelemme asioista erilaisia mielipiteitä kunnioittaen.

Paikallisuus

Osallistumme kaupunginosatapahtumiin ja keskustelutilaisuuksiin, teemme tutustumisretkiä ja vierailuja. Järjestämme eri aiheista keskustelutilaisuuksia myös verkossa. Luotamme siihen, että Valmennamme keskustalaisia toimijoita ja ehdokkaita sekä uusia kaupunkipäättäjiä.

Helsingin Keskusta asettaa ehdokkaat kunta- ja  eduskuntavaaleihin ja teemme esityksen ehdokkaista europarlamentin vaaleihin. Kansanedustajien ja europarlamentaarikkojen kautta vaikutamme valtakunnalliseen ja Euroopan Unionin päätöksentekoon.

Tarjoamme vaikutuskanavan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon verkostojemme kautta.

EtusivuPolitiikka ja toiminta