Kymenlaakson Keskusta: Jenny Hasu puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Keskustan Kymenlaakson piiri esittää Suomen Keskustan puoluevaltuuston puheenjohtajaksi Kouvolalaista Jenny Hasua. Puoluevaltuusto kokoontuu Kuopiossa 26-27.11., jossa valinnasta päätetään. Hasun ehdokkuudesta päätti lauantaina 12.11. kokoontunut Kymenlaakson Keskustan piirikokous.
Puoluevaltuuston tehtävä on monipuolinen ja poliittisen keskustelun kokoava voima. Keskustan kyky tarttua muuttuvan maailman haasteisiin on ollut Suomen puoluekentällä poikkeuksellinen. Puoluevaltuuston rooli on katsoa vahvasti tulevaisuus orientoituneena päivänpolitiikan yli. Puoluevaltuuston moniäänisyys on Keskustan rikkaus, Hasu kommentoi.
Puoluevaltuuston kokoukset ovat politiikan vuosikellossa tärkeitä mittareita, jolloin Keskusta vaikuttajat ympäri Suomea kokoontuvat yhdessä keskustelemaan ajankohtaisesta politiikasta, sekä katsomaan tulevaa. Keskusta ei ole ole mikään onnellisten aikojen työpajakoneisto, vaan ajassa elävä kansanliike.
Kymenlaakson piirin puheenjohtaja Riikka Turunen on tyytyväinen, että syyskokous teki Hasusta esityksen: “Me Kymenlaakson keskustalaiset tunnemme Jennyn rohkeana ja asioihin perehtyvänä politiikan moniosaajana. Jenny on mukana politiikassa siksi, että asioihin ja niiden kehitykseen voi vaikuttaa.”
Hasu on Kouvolan kaupunginvaltuuston jäsen, yhteiskuntatieteilijä ja johtava neuvonantaja markkinointiviestintätoimisto Milttonilla. Hän on aikaisemmin toiminut eduskunta-avustajana ja elinkeinoministerien erityisavustajana. Jennyn harrastus on remontoida vanhaa navettaa, jossa ovet on maalattu 4-vuotiaan toiveesta vaaleanpunaiseksi. Hasun juuret ovat Kymijoen rannalta, mistä hän myös asuu.

EtusivuUutisetKymenlaakson Keskusta: Jenny Hasu puoluevaltuuston puheenjohtajaksi