Kymenlaakson puoluevaltuutetut 2022-24

Laajemmin uutisoitujen henkilövalintojen lisäksi Lappeenrannan puoluekokous nimesi piirien esitysten pohjalta myös puoluevaltuuston jäsenet kaudelle 2022-24.
Sääntöjen mukaan puoluevaltuustossa voi toimia enintään kolme kaksivuotiskautta. Tämä tuli kymenlaaksolaisista täyteen Riitta Rikkolalle ja Liisa Varjolalle. Kiitos työstänne puoluevaltuustossa näinä vuosina!
Uusina jäseninä Kymenlaaksosta nimettiin Jenny Hasu Kouvolasta ja Jaakko Koskinen Haminasta. Jennyn ja Jaakon rinnalla Kymenlaakson edustajana jatkaa Kyösti Skippari Kouvolasta.
Jenny Hasu on toisen kauden valtuutettu ja Kouvolan kaupunginvaltuuston 3. varapuheenjohtaja. Jenny on toiminut kaudella 2018-20 puoluevaltuuston varajäsenenä.
Jaakko Koskinen toimii Haminan kunnallisjärjestön puheenjohtajana, lisäksi hän Kymenlaakson piirihallituksen ja työvaliokunnan jäsen. Valtuustokausia Jaakolla on takanaan useampia, vuoden 2021 kuntavaaleissa hän ei enää ollut ehdolla.
Kyösti Skippari on Kouvolan kunnallisjärjestön varapuheenjohtaja. Aiemmin hän on toiminut useamman vuoden piirihallituksessa mutta teki tämän vuoden alussa tilaa muille.
Myös varajäsenjoukko uudistui. Aikaisemmista jatkaa Vappu Kuokka Virolahdelta. Hänen lisäkseen varajäseniksi nimettiin Sanna Saikkonen Kotkasta ja Lasse Siukkola Kouvolasta.
Vappu Kuokka on Virolahden kunnanhallituksen puheenjohtaja, pitkäaikainen valtuutettu ja Kymenlaakson Keskustan varapuheenjohtaja.
Sanna Saikkonen on Kotkan kuntayhdistyksen sihteeri ja varavaltuutettu Kotkassa.
Lasse Siukkola on Kouvolan kunnallisjärjestön puheenjohtaja, piirihallituksen jäsen ja varavaltuutettu Kouvolassa.
Näiden kaikkien Kymenlaakson edustajien lisäksi Keskustanuorten varajäseneksi nimettiin Jussi Kukkurainen Kouvolan Keskustanuorista. Jussi toimii myös Keskustanuorten edustajana Kymenlaakson piirihallituksessa.
Puoluevaltuusto järjestäytyy marraskuussa pidettävässä syyskokouksessa, tuolloin tiedetään mihin valiokuntiin kukakin Kymenlaakson edustajista sijoittuu.
Onnittelut kaikille nimetyille!

Lue seuraavaksi

9.4.2022 / Uutiset
Lehdissä ja keskusteluissa on ylläpidetty ja nostetu esiin maakuntamme sisäistä vastakkainasettelua. Aluevaaliehdokkaamme Vesa Koskiaho ja Markku Pakkanen ottavat kirjoituksessaan kantaa koko maakunnan yhteistyön puolesta.
21.1.2022 / Uutiset
EtusivuUutisetKymenlaakson puoluevaltuutetut 2022-24