Jaana Niemi Keskustan Lapin piirin ja Keskustan Peräpohjolan piirin toiminnanjohtajaksi

Keskustan Lapin piiri ja Keskustan Peräpohjolan piirin piirihallitukset kokoustivat Kolarissa 19. marraskuuta. Piirihallitukset valitsivat kokouksessa piirien yhteiseksi toiminnanjohtajaksi Jaana Niemen Heinolasta. Niemi on 51-vuotias merkonomi ja hänellä on pitkä tausta erilaisten keskustajärjestöjen luottamus- ja toimihenkilötehtävistä. Tällä hetkellä Niemi toimii Päijät-Hämeen Keskustanaisten toiminnanjohtajana.

Perheellä on mökki Ylitorniolla, joten Lappi on Niemelle entuudestaan tuttu. Niemi odottaa innolla kohtaamisia uusien ihmisten kanssa. Asioiden ideointi ja yhdessä tekeminen innostavat uutta toiminnanjohtajaa erityisesti. ”Yhdessä olemme enemmän. Katseet on suunnattava eteenpäin. Keskustalla ja kansalaisliikkeellä on yhteinen tavoite, Olli Rehnin valinta Suomen uudeksi presidentiksi!”, uusi toiminnanjohtaja kiteyttää.

Piirien puheenjohtajat Petteri Salmijärvi, Lapin piiri ja Olli Rainio, Peräpohjolan piiri ovat tyytyväisiä valintaan. Saimme hyviä hakijoita, joiden joukosta haastattelutyöryhmä teki haastattelujen jälkeen esityksen piirihallituksille. Myös piirihallitus oli valinnasta yksimielinen. Jaanan aiempi kokemus keskustajärjestöistä madaltaa kynnystä työssä aloittamiseen. Samalla turvataan toiminnan jatkuvuus työntekijän vaihtuessa.

Keskustan Lapin ja Keskustan Peräpohjolan piireillä on määräaikainen yhteistyösopimus vuoden 2025 loppuun saakka. Niemi aloittaa työssään nykyisen toiminnanjohtaja Antti Mularin rinnalla joulukuun alusta.

EtusivuUutisetJaana Niemi Keskustan Lapin piirin ja Keskustan Peräpohjolan piirin toiminnanjohtajaksi