Helsingin Keskustan tavoitteena palauttaa keskustalainen kansanedustaja Helsinkiin – Helsingin Keskusta nimesi loput eduskuntavaaliehdokkaat

Keskustan Helsingin piirin piirihallitus nimesi 19.1. kokouksessaan kolme uutta eduskuntavaaliehdokasta kevään eduskuntavaaleihin. Ehdokkaiksi nimettiin tradenomi, yrittäjä Virva Lehto, kaupunginvaltuutettu, kätilö (AMK), kasvatustieteen maisteri Terhi Peltokorpi sekä tietoasiantuntija, valtiotieteiden maisteri Riikka Vaaja.

Tänään nimetyt ehdokkaat täydentävät erinomaisella tavalla Helsingin Keskustan ehdokaslistaa, joka on näiden valintojen jälkeen täysi. Ehdokaslista on monipuolinen ehdokkaiden kokemus ja osaaminen, sukupuoli ja ikä tarkasteltuna. On myös tärkeää, että meillä on laajasti koko Helsinki alueellisesti edustettuna.

Helsingin Keskustalla on huhtikuussa järjestettävissä eduskuntavaaleissa yhteensä 11 ehdokasta. Tavoitteena on palauttaa keskustalainen kansanedustaja Helsinkiin. ”Meillä on nyt erinomainen paikka saada helsinkiläinen keskustalainen läpi vaaleissa”, toteaa piirin puheenjohtaja Ville-Veikko Rantamaula. Helsingin Keskusta on solminut teknisen vaaliliiton Helsingin Kristillisdemokraattien (kahdeksan paikkaa) ja Korjausliikkeen (neljä paikkaa) kanssa.

Helsingin Keskustan eduskuntavaaliehdokkaat:

Sami Helle, muusikko
Juha Hyrkäs, väitöskirjatutkija
Mikko Kärnä, kansanedustaja, kapteeni evp
Sonja Lautamatti, sivistyspoliittinen asiantuntija, maisteriopiskelija
Virva Lehto, tradenomi, yrittäjä
Tuomas Meriniemi, erityisasiantuntija
Päivi Mononen-Mikkilä, viestintäyrittäjä
Terhi Peltokorpi, kätilö (AMK), kasvatustieteen maisteri
Taneli Suomala, strategiapäällikkö
Riikka Vaaja, tietoasiantuntija, VTM
Eemeli Valli, opiskelija

***

Tule tekemään keskustalaista eduskuntavaalikampanjaa Helsingissä, ilmoittaudu mukaan:
Ilmoittaudu mukaan vaalikampanjaan tästä

Lisätiedot:

helsinki@keskusta.fi

EtusivuUutisetHelsingin Keskustan tavoitteena palauttaa keskustalainen kansanedustaja Helsinkiin – Helsingin Keskusta nimesi loput eduskuntavaaliehdokkaat