Helsinki tarvitsee suunnanmuutosta ja moniäänisyyttä eduskuntaan – äänestä Keskustan ehdokasta

Tavoitteenamme on keskustalainen kansanedustaja ja varakansanedustaja Helsinkiin. Avain tähän on vuonna 2022 tehty tekninen vaaliliitto kristillisdemokraattien ja korjausliikkeen kanssa. Keskustalaisia ehdokkaita on asetettu ehdolle vaaleissa 11. Helsingin Keskusta tarjoaa vastuullisen ja eteenpäin katsovan vaihtoehdon Helsingin valtapuolueille.

Puolustamme helsinkiläisten hyvinvointia ja kaupungin elinvoimaisuutta. Helsingin hyvinvointi on koko maan näkökulmasta keskeistä. Meille tärkeitä ovat lähipalveluiden puolustaminen, koulutuksen rahoituksen varmistaminen, vehreän elinympäristön ja kansallisen metsäpolitiikan turvaaminen sekä huoltovarmuuskysymykset – turvataan kotimaisen energian saanti ja ruoantuotanto.

Tulevalla hallituskaudella on tehtävä vielä enemmän ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja tuettava sellaista liiketoimintaa, joka on luonnonvarojen käytön osalta kestävää. Kansainvälisyys ja maahanmuutto ovat ikääntyvälle Suomelle mahdollisuuksia. Työelämässä pitää olla kaikille tilaa, teki työtä sitten 4 tai 40 tuntia viikossa. Meidän on yhteiskuntana tunnistettava ennakkoluulomme, vähennettävä syrjintää sekä edistettävä Suomeen muuttaneiden mahdollisuuksia osallistua suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseen.

Eduskuntavaaleissa haluamme puhua myös heistä, joiden ääni ei riittävästi kuulu yhteiskunnassa. Nostamme esiin erityisryhmien kuten vammaisten ja osatyökykyisten aseman ja mahdollisuuden palkkatyöhön, toimimme ikäsyrjinnän kitkemiseksi, näemme yksinasuvat yhteiskuntamme vahvana peruspilarina ja esitämme parannuksia heidän asemaansa.

Helsinki tarvitsee keskustalaisen kansaedustajan ajamaan pääkaupungin puolia. Äänestä, tai joku muu äänestää puolestasi.

Ville-Veikko Rantamaula, puheenjohtaja
Helsingin Keskusta

EtusivuUutisetHelsinki tarvitsee suunnanmuutosta ja moniäänisyyttä eduskuntaan – äänestä Keskustan ehdokasta