Toimeentulon tulevaisuus -ilta 31.10. klo 19.00

Helsingin Keskustan

TOIMEENTULON TULEVAISUUS -ILTA

Paikka: Roasberg, Mikonkatu 13, Helsinki

Miksi työ ja tekijä eivät kohtaa?

Onko perustulo ratkaisu?

Mikä on työn tulevaisuus?

Tule keskustelemaan siitä, millä tavoin nykyistä sosiaaliturvajärjestelmää tulisi muuttaa ja kuinka mahdollistaa työ kaikille – sekä toisaalta, kuinka turvata tarvittava työvoima yrityksille.

Illan aluksi asiantuntijat, yhteiskuntasuhdejohtaja Olli Koski (Wolt), tutkija Tuija Korpela (Kela) ja alivaltiosihteeri Elina Pylkkänen (TEM) pitävät lyhyet alustukset aiheeseen liittyen.

Tilaisuuden juontavat Helsingin Keskustan varapuheenjohtaja Ville-Veikko Rantamaula ja Keskustanuorten varapuheenjohtaja Eemeli Valli.

Keskusteluilta on kaikille avoin ja se järjestetään Roasbergin Sivukonttori-tilassa (kellarikerros). Kun tulet paikalle, ilmoittaudu Helsingin Keskustan työntekijälle, niin saat virvoitusjuoman. Ota kaverikin mukaan!

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lisätiedot: helsinki@keskusta.fi

Tervetuloa!

***

Laita kalenteriin:
21.11. Maahanmuuton tulevaisuus
12.12. Ruoan tulevaisuus

Maanantaisin klo 19.00-20.30
Paikka: Cafe Roasberg, Mikonkatu 13, Helsinki

Jokaisessa tilaisuudessa on kolme kutsuttua asiantuntijaa, joilla on 10-15 minuutin alustuspuheenvuoro illan aiheeseen liittyen. Tämän jälkeen keskustelulle on varattu runsaasti aikaa. Tilaisuudessa on kaksi juontajaa, jotka huolehtivat tilaisuuden ja keskustelun kulusta.

EtusivuUutisetToimeentulon tulevaisuus -ilta 31.10. klo 19.00