Piiritoimisto

Siltakatu 22
80100 Joensuu

Antti Varis
toiminnanjohtaja
p. 0405116787
antti.varis@keskusta.fi

Susanna Turunen
järjestösihteeri
p. 0503030456
susanna.turunen@keskustanuoret.fi

pohjois-karjala@keskusta.fi

PohjoisKarjalanKeskusta

keskustapohjoiskarjala

Tervetuloa Pohjois-Karjalan Keskustan sivuille!

Pohjois-Karjalan keskusta on suurin poliittinen puolue Pohjois-Karjalassa. Toimimme koko maakunnan alueella paikallisyhdistyksiemme sekä keskustanuorten ja keskustanaisten osastojen ja piirijärjestöjen kanssa.

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki ja jäseneksi pääsevät liittymään kaikki 15-vuotta täyttäneet. Ilmoitamme tulevista  tapahtumista ja uutisista facebookissa ja verkkosivuilla. Joten ota seurantaan sosiaalisenmedian kanavamme!

Presidentinvaali 28.1.2024

Suomen Keskusta valitsi presidentti ehdokkaakseen Olli Rehnin puoluekokouksessaan 23.9.2023 Turussa.

“Vakaus on kokemuksen kartuttamaa varmuutta.”

Tuuliset ajat vaativat vakautta. Suomen seuraavaan presidenttiin tulee voida luottaa kuin kallioon. Vakaus ei ole synnynnäinen ominaisuus. Se on kokemuksen kartuttamaa varmuutta. Se on malttia pysähtyä ja punnita asioita perusteellisesti. Se on kykyä päättää, kun tarve on. Se on vastuunkantoa yhteiskunnasta ja kaikista sen ihmisistä. Se on halua ymmärtää muiden ihmisten ajatuksia ja näkemyksiä. Vakaus on luottamusta itseensä, toisiin ja Suomen tulevaisuuteen.

Kallio seisoo vakaasti ja varmasti sijoillaan silloinkin, kun ympärillä myrskyää. Aivan kuten presidenttiehdokas Olli Rehn.

 

Europarlamenttivaalit 9.6.2024

Keskustan ehdokkaat asettaa puoluevaltuusto kokouksessaan 25.-26.11.2023. Keskustan Pohjois-Karjalan piirillä on mahdollisuus esittää kolmea ehdokasta, jos olet kiinnostunut ehdokkuudesta, laita viestiä pohjois-karjala@keskusta.fi

Etusivu