Henna Takatalo poliittiseksi suunnittelijaksi Varsinais-Suomen Keskustaan

Henna Takatalo poliittiseksi suunnittelijaksi Varsinais-Suomen Keskustaan

 

Varsinais-Suomen Keskusta on palkannut poliittisen suunnittelijan kehittämään piirin toimintaa ja viestintää. Agrologi (AMK) opiskelija Henna Takatalo on aloittanut tehtävässä 8.2.2023. Takatalo siirtyy tehtävään tiede- ja kulttuuriministerin sihteerin tehtävästä opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

 

Poliittinen suunnittelija vastaa yhdessä puheenjohtajan ja toiminnanjohtajan kanssa piirin poliittisen sisällön valmistelusta, viestinnästä ja kampanjoista. Keskeistä tehtävässä on myös keskustan aluevaltuustoryhmän sihteerinä toimiminen.

 

”Henna Takatalo on tehokas ja osaava vahvistus jo aktiiviseen piiriimme. Hänellä on osaamista ja kokemusta kaikilta toiminnan tasoilta Keskustassa” sanoo piirin puheenjohtaja Pekka Kuusisto. Takatalo on toiminut aiemmin myös Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtajana ja hän on Varsinais-Suomen maakuntahallituksen jäsen sekä Liedon kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja.

 

”Olen hyvin onnellinen palatessani takaisin juurilleni Varsinais-Suomeen. Työ ministeriössä on tarjonnut politiikan ja lainvalmistelun näköalapaikkoja. Näitä oppeja kannan mukanani ja haluan hyödyntää työssäni poliittisena suunnittelijana.” kertoo Takatalo.

 

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Hanna Vuola

Lue seuraavaksi

Minne menet Keskusta? Kutsumme Sinut tulevaisuustyöhön rakentamaan entistä vahvempaa Keskustaa.
Kutsumme Keskustan jäsenet mukaan etsimään ratkaisuja puolueen entistä vahvemman tulevaisuuden rakentamiseksi. Olemme käynnistäneet kesäkuussa maakuntakierroksen. Toteutamme lokakuun loppuun mennessä kaikkiaan 19 alueellista tilaisuutta. Nämä Keskustan tulevaisuustyöpajat pureutuvat järjestöstrategian lisäksi vaalianalyysiin ja kutsuvat keskustelemaan aatteestamme. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita jäsenemme, kunta- ja aluepäättäjämme, järjestötoimijamme sekä muut toiminnassamme mukana olevat.
11.8.2023 / Uutiset
Maakuntakaavaa kehitettävä kuntien kaavoitusta kunnioittaen ja kuunnellen
Kaavahierarkiassa kunnalla on oman alueensa paras tuntemus ja paikallinen demokraattisesti valittu valtuusto päättämässä kuntansa kehittämisestä. Keskustan maakuntavaltuustoryhmä vastustaa maakuntakaavatason rakentamista rajoittavia ohjausmerkintöjä ja painottaa maanomistajien kuulemista ja omistusoikeuden kunnioittamista mahdollisten kaavojen osalta (kokous liite §16 s.5/ rakentamattomuuden ohjauksen lisääminen).
14.6.2023 / Uutiset
Puoluevaltuutettu Juha Lehtinen: Vaalit oli ja meni.
Keskusta pitää huolen kaikista. Niitä, joilla menee heikommin, tuemme yhteiskunnan keinoin ja niitä, jotka tilapäisesti ovat avun tarpeessa, autamme tukiverkoston kautta nousemaan takaisin yhteiskunnan rattaille. 
23.4.2023 / Uutiset
EtusivuUutisetHenna Takatalo poliittiseksi suunnittelijaksi Varsinais-Suomen Keskustaan