Henna Takatalo poliittiseksi suunnittelijaksi Varsinais-Suomen Keskustaan

Henna Takatalo poliittiseksi suunnittelijaksi Varsinais-Suomen Keskustaan

 

Varsinais-Suomen Keskusta on palkannut poliittisen suunnittelijan kehittämään piirin toimintaa ja viestintää. Agrologi (AMK) opiskelija Henna Takatalo on aloittanut tehtävässä 8.2.2023. Takatalo siirtyy tehtävään tiede- ja kulttuuriministerin sihteerin tehtävästä opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

 

Poliittinen suunnittelija vastaa yhdessä puheenjohtajan ja toiminnanjohtajan kanssa piirin poliittisen sisällön valmistelusta, viestinnästä ja kampanjoista. Keskeistä tehtävässä on myös keskustan aluevaltuustoryhmän sihteerinä toimiminen.

 

”Henna Takatalo on tehokas ja osaava vahvistus jo aktiiviseen piiriimme. Hänellä on osaamista ja kokemusta kaikilta toiminnan tasoilta Keskustassa” sanoo piirin puheenjohtaja Pekka Kuusisto. Takatalo on toiminut aiemmin myös Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtajana ja hän on Varsinais-Suomen maakuntahallituksen jäsen sekä Liedon kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja.

 

”Olen hyvin onnellinen palatessani takaisin juurilleni Varsinais-Suomeen. Työ ministeriössä on tarjonnut politiikan ja lainvalmistelun näköalapaikkoja. Näitä oppeja kannan mukanani ja haluan hyödyntää työssäni poliittisena suunnittelijana.” kertoo Takatalo.

 

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Hanna Vuola

Lue seuraavaksi

Keskustan aluevaltuustoryhmä: Lähipalveluista pidettävä kiinni palveluverkkokäsittelyssä
Keskustan aluevaltuustoryhmä pitää kiinni lähipalvelulupauksestaan: riittävät lähipalvelut turvataan koko Varsinais-Suomen alueella.
14.2.2024 / Uutiset
Henna Takatalo Varsinais-Suomen Keskustan toiminnanjohtajaksi 
Varsinais-Suomen Keskustan toiminnanjohtajaksi on valittu lietolainen, 30-vuotias Henna Takatalo. Hän on toiminut edellisvuoden huhtikuusta alkaen piirin vt. toiminnanjohtajana.  
31.1.2024 / Uutiset
EtusivuUutisetHenna Takatalo poliittiseksi suunnittelijaksi Varsinais-Suomen Keskustaan