Johanna Pohjonen Varsinais-Suomen Keskustan aluevaalikoordinaattoriksi

Varsinais-Suomen Keskusta on valinnut aluevaalikoordinaattoriksi turkulaisen sairaanhoitajan ja terveystieteiden maisteriopiskelija Johanna Pohjosen, 29. Aluevaalikoordinaattorin tärkein tehtävä on tukea ehdokkaita ja paikallisia keskustajärjestöjä aluevaalikampanjassa sekä toteuttaa piirin yhteistä viestintää. Pohjonen aloittaa tehtävässään perjantaina 12.11.

”Aluevaalit käydään kolmen kuukauden kuluttua. Vaalien jälkeen käynnistetään hyvinvointialueiden toiminta ja siksi nämä vaalit ovatkin yhdet merkittävimmistä vaaleista. Odotan innolla tulevaa tehtävää vaalien parissa. Innostutaan vaaleista yhdessä!”, kannustaa Pohjonen.

Pohjonen on toiminut aiemmin muun muassa Turun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa ja Suomen ylioppilaskuntien liiton varapuheenjohtajana. Hän oli ehdolla kesän kuntavaaleissa Turussa ja aikoo ehdolle myös tammikuun aluevaaleissa. Hän toimii tällä hetkellä Varsinais-Suomen Keskustanuorten johtokunnan jäsenenä.

”Täysin uudet vaalit, suuri ehdokasmäärä ja koko maakunnan kattavan näkyvän ja tehokkaan kampanjan toteuttaminen vaatii meiltä myös henkilöstöresurssia. Johanna on erinomainen vahvistus piiritoimistollemme – hänellä on tehtävään sopivaa osaamista ja kokemusta, ja hänet tunnetaan ahkerana ja yhteistyökykyisenä tekijänä. Toivotankin Johannan lämpimästi tervetulleeksi piirille”, sanoo Varsinais-Suomen Keskustan varapuheenjohtaja Pekka Kuusisto.

 

Lisätietoja:

Pekka Kuusisto
Varapuheenjohtaja
040 744 3663
pekka.kuusisto.lh@laitila.fi

Johanna Pohjonen
Aluevaalikoordinaattori

045 6362457

johanna.pohjonen@keskusta.fi (12.11.2021 alkaen)

Lue seuraavaksi

🍀 Varsinais-Suomen Keskustan aluevaaliehdokkaat 🍀 Varsinais-Suomen Keskusta lähtee tammikuussa käytäviin historiallisiin aluevaaleihin täydellä 98 ehdokkaan listalla. Jokaisessa maakuntamme 27 kunnassa on keskustalainen ehdokas. Mukana on niin nuoria kuin konkareitakin ja monipuolisesti eri ammattialojen edustajia. Mukana on myös paljon sote-alan ammattilaisia ja pelastusalan asiantuntijoita.
15.12.2021 / Uutiset
Varsinais-Suomen Keskustan piirihallitus kokoontui Laitilan kaupungintalolla torstaina 9.12. ja päätti 21 ehdokkaan asettamisesta tammikuussa käytäviin, historiallisiin aluevaaleihin. Piirikokous asetti jo aiemmin 77 ehdokasta, joten Keskustan 98 ehdokkaan lista on nyt täynnä.
9.12.2021 / Uutiset
Lauantaina kokoontunut Varsinais-Suomen Keskustan piirikokous hyväksyi myös piirille oman aluevaaliohjelman. Puolueen valtakunnallisen ohjelman lisäksi tehtiin piirille oma alueellinen ohjelma, jossa on huomioitu maakunnan erityisiä ominaisuuksia, kuten saariston haasteisiin vastaamista ja alueellisten lähisairaaloiden toiminnan vahvistamista. Ohjelmaa on työstetty syksyn laajasti erilaisilla työpajoilla sekä sote-ammattilaisten ja päättäjien kuulemisilla.
15.11.2021 / Uutiset
EtusivuUutisetJohanna Pohjonen Varsinais-Suomen Keskustan aluevaalikoordinaattoriksi