Minne menet Keskusta? Kutsumme Sinut tulevaisuustyöhön rakentamaan entistä vahvempaa Keskustaa.

Tulevaisuustyöpajat jatkuvat

Lappeenrannan 2022 puoluekokouksen päätöksen mukaisesti Keskustan järjestötoiminnan kehittämiseksi laaditaan käynnissä olevalla puoluekokouskaudella strategia. Työ on käynnistynyt viime keväänä ja jatkuu kevään 2024 puoluevaltuuston kokoukseen asti. Olet tervetullut mukaan rakentamaan Keskustan järjestötoiminnan tulevaisuutta!

Tulevaisuustyön tarkoituksena on määritellä puolueemme järjestötoimintaa koskevat pitkän tähtäimen linjaukset. Tavoitteena on strategia, joka aidosti ohjaa puolueen järjestötoimintaa ja sen johtamista. Työ sisältää toimintatapojen ja -kulttuurin, jäsenhankinnan ja jäsenyyden, järjestöorganisaation rakenteiden ja järjestöllisen viestinnän tarkastelun. Työn pohjana toimii Keskusta 2030 -ohjelmassa hyväksytty tavoitetila puolueen toiminnasta ja Keskustasta järjestönä.

Kutsumme Keskustan jäsenet mukaan etsimään ratkaisuja puolueen entistä vahvemman tulevaisuuden rakentamiseksi. Olemme käynnistäneet kesäkuussa maakuntakierroksen. Toteutamme lokakuun loppuun mennessä kaikkiaan 19 alueellista tilaisuutta. Nämä Keskustan tulevaisuustyöpajat pureutuvat järjestöstrategian lisäksi vaalianalyysiin ja kutsuvat keskustelemaan aatteestamme. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita jäsenemme, kunta- ja aluepäättäjämme, järjestötoimijamme sekä muut toiminnassamme mukana olevat.

Varsinais-Suomen tilaisuus järjestetään 14.10. Salossa kahvila-konditoria Kultaisessa Tuoksussa.

Lue seuraavaksi

Maakuntakaavaa kehitettävä kuntien kaavoitusta kunnioittaen ja kuunnellen
Kaavahierarkiassa kunnalla on oman alueensa paras tuntemus ja paikallinen demokraattisesti valittu valtuusto päättämässä kuntansa kehittämisestä. Keskustan maakuntavaltuustoryhmä vastustaa maakuntakaavatason rakentamista rajoittavia ohjausmerkintöjä ja painottaa maanomistajien kuulemista ja omistusoikeuden kunnioittamista mahdollisten kaavojen osalta (kokous liite §16 s.5/ rakentamattomuuden ohjauksen lisääminen).
14.6.2023 / Uutiset
Puoluevaltuutettu Juha Lehtinen: Vaalit oli ja meni.
Keskusta pitää huolen kaikista. Niitä, joilla menee heikommin, tuemme yhteiskunnan keinoin ja niitä, jotka tilapäisesti ovat avun tarpeessa, autamme tukiverkoston kautta nousemaan takaisin yhteiskunnan rattaille. 
23.4.2023 / Uutiset
Puoluevaltuutettu Riitta Karjalainen: Hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuus
Julkisen talouden kestävyyden haasteet vaarantavat nykyiset etuusjärjestelmät ja julkiset palvelut, mikä herättää huolen sosiaalisen kestävyyden heikkenemisestä ja eriarvoisuuden lisääntymisestä ja lähipalvelujen ylläpidosta.
23.4.2023 / Uutiset
EtusivuUutisetMinne menet Keskusta? Kutsumme Sinut tulevaisuustyöhön rakentamaan entistä vahvempaa Keskustaa.