Minne menet Keskusta? Kutsumme Sinut tulevaisuustyöhön rakentamaan entistä vahvempaa Keskustaa.

Tulevaisuustyöpajat jatkuvat

Lappeenrannan 2022 puoluekokouksen päätöksen mukaisesti Keskustan järjestötoiminnan kehittämiseksi laaditaan käynnissä olevalla puoluekokouskaudella strategia. Työ on käynnistynyt viime keväänä ja jatkuu kevään 2024 puoluevaltuuston kokoukseen asti. Olet tervetullut mukaan rakentamaan Keskustan järjestötoiminnan tulevaisuutta!

Tulevaisuustyön tarkoituksena on määritellä puolueemme järjestötoimintaa koskevat pitkän tähtäimen linjaukset. Tavoitteena on strategia, joka aidosti ohjaa puolueen järjestötoimintaa ja sen johtamista. Työ sisältää toimintatapojen ja -kulttuurin, jäsenhankinnan ja jäsenyyden, järjestöorganisaation rakenteiden ja järjestöllisen viestinnän tarkastelun. Työn pohjana toimii Keskusta 2030 -ohjelmassa hyväksytty tavoitetila puolueen toiminnasta ja Keskustasta järjestönä.

Kutsumme Keskustan jäsenet mukaan etsimään ratkaisuja puolueen entistä vahvemman tulevaisuuden rakentamiseksi. Olemme käynnistäneet kesäkuussa maakuntakierroksen. Toteutamme lokakuun loppuun mennessä kaikkiaan 19 alueellista tilaisuutta. Nämä Keskustan tulevaisuustyöpajat pureutuvat järjestöstrategian lisäksi vaalianalyysiin ja kutsuvat keskustelemaan aatteestamme. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita jäsenemme, kunta- ja aluepäättäjämme, järjestötoimijamme sekä muut toiminnassamme mukana olevat.

Varsinais-Suomen tilaisuus järjestetään 14.10. Salossa kahvila-konditoria Kultaisessa Tuoksussa.

Lue seuraavaksi

Tilda Karhumaa Varsinais-Suomen Keskustan poliittiseksi asiantuntijaksi
Varsinais-Suomen Keskustan piirihallitus on päättänyt valita piirin poliittiseksi asiantuntijaksi 21-vuotiaan Tilda Karhumaan. Laukaalaislähtöinen Karhumaa aloittaa tehtävässään toukokuun lopulla.
14.5.2024 / Uutiset
Varsinais-Suomen Keskustan piirikokous: Opiskeluhuollon palvelut laitettava kuntoon Varsinais-Suomen hyvinvointialueella
Varsinais-Suomen Keskustan piirikokous vaatii opiskeluhuollon palveluille työrauhaa, ja tyrmää Orpon hallituksen selvitystyön siirtää opiskeluhuoltopalvelut takaisin kunnille. Samalla palvelut on laitettava kuntoon Varsinais-Suomen hyvinvointialueella.
18.4.2024 / Uutiset
EtusivuUutisetMinne menet Keskusta? Kutsumme Sinut tulevaisuustyöhön rakentamaan entistä vahvempaa Keskustaa.