Varsinais-Suomen Keskusta hakee järjestösihteeriä

Varsinais-Suomen Keskusta etsii nyt vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

Järjestösihteeriä

 

Suomen Keskusta on suuri suomalainen puolue, jolla on jäseniä noin 80 000. Keskusta on omaleimainen, suomalaisista aatejuurista versonut kansanliike. Keskusta on jotain perinteikästä ja ainutlaatuista. Se on puolue, jolle tarkeitä arvoja ovat esimerkiksi ihmisen ja luonnon kestävä kumppanuus. Keskusta puolustaa tasa-arvoista elämää Suomen jokaisessa kolkassa. Me emme ole haalea keskiarvo äärilaidoista, vaan ylpeästi keskellä oleva voima, johon voi liittää vahvuuksia, joita muilla ei ole.

 

Varsinais-Suomen Keskusta on Keskustan Varsinais-Suomessa toimiva piirijärjestö, jonka alueella on 27 kuntaa ja noin 100 Keskustan paikallisyhdistystä. Piiritoimistollamme Turussa työskentelee nykyisellään kaksi kokoaikaista työntekijää, ja nyt haemme joukkoomme kolmatta monipuolista osaajaa.

 

Nyt haemme piiritoimistollemme järjestösihteeriä, jonka ensisijaisiin tehtäviin kuuluu piirin taloushallinto, jäsenrekisterin ylläpito ja muu hallinto sekä paikallisyhdistystemme tukeminen ja kouluttaminen yhdistyshallinnossa. Pienen ja dynaamisen työyhteisön osana järjestösihteeri osallistuu myös puoluetoiminnan muihin moninaisiin tehtäviin. Toimenkuvaa on mahdollista räätälöidä valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Työ edellyttää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä. Työtä on mahdollista tehdä sopimuksen mukaan myös osin etänä.

 

Odotamme valittavalta henkilöltä soveltuvaa koulutusta, kokemusta taloushallinnosta ja hallintoon liittyvistä tietojärjestelmistä sekä yhdistyshallinnon tuntemusta. Järjestösihteerin työ edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta sekä oma-aloitteista työotetta. Tarjoamme sinulle hyvähenkisen ja joustavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi ja oppia uutta. Palkan lisäksi tarjoamme myös kilpailukykyiset työsuhde-edut.

 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään tiistaina 12.4.2022 klo 23:59 sähköpostilla osoitteeseen antti.gronlund@keskusta.fi. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 16.

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Vs. toiminnanjohtaja Antti Grönlund, 050 564 87 47  (ma 4.4. klo 13–15 ja 17–19 sekä ma 11.4. klo 15–17.)

 

Lue seuraavaksi

Linda Lähdeniemi Varsinais-Suomen Keskustan poliittiseksi asiantuntijaksi
Varsinais-Suomen Keskustan työvaliokunta on päättänyt palkata Linda Lähdeniemen, 24, piirin poliittiseksi asiantuntijaksi. Tehtävä on määräaikainen, ja kestää piirin vakinaisen toiminnanjohtajan Hanna Vuolan vuorotteluvapaan ajan helmikuusta heinäkuun loppuun. Lähdeniemi on Punkalaitumen kunnanhallituksen puheenjohtaja ja Varsinais-Suomen Keskustanuorten toiminnanjohtaja. Hänet valittiin myös juuri pidetyissä aluevaaleissa Pirkanmaan hyvinvointialueen valtuustoon. Ennen tätä tehtävää hän on toiminut myös Keskustanuorten va. järjestösuunnittelijana. Hän opiskelee viestintää ja journalismia Turun Ammattikorkeakoulussa.
1.2.2022 / Uutiset
EtusivuUutisetVarsinais-Suomen Keskusta hakee järjestösihteeriä