Helsingin Keskusta mukana Helsinki Pride -kulkueessa ja puistojuhlassa 2.7.

Helsingin Keskusta on Helsinki Priden virallinen yhteisökumppani myös tänä vuonna. Helsinki Pride on Suomen suurin ihmisoikeustapahtuma.

Tule mukaan!

Helsinki Pride huipentuu lauantaina 2.7. klo 12.00 järjestettävään Helsinki Pride -kulkueeseen ja Pride puistopiknikiin Kaivopuistossa.

Helsinki Pride -kulkue lähtee Senaatintorilta la 2.7. klo 12.00 kohti Kaivopuistoa. Paikalla on hyvä olla viimeistään klo 11.30. Lisätiedot Helsingin Keskustan paikasta kulkueessa: Paikkamme on ryhmässä nro 10 muiden poliittisten järjestöjen kanssa. Marssimme Vasemmistonuorten jälkeen ja ennen Feministejä. Tule mukaan marssimaan kanssamme yhdenvertaisuuden ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten oikeuksien puolesta!

Pride puistopiknik järjestetään Kaivopuistossa klo 13.00 alkaen. Puistopiknikiltä löytyy tänä vuonna tapahtumatori ja värikäs puistodisko. Löydät Helsingin Keskustan teltan tapahtumatorilta klo 13.00-19.00. Tervetuloa juttelemaan ja tutustumaan toimintaamme!

Lisätietoja tapahtumasta ja karttakuvat tapahtuma-alueesta löydät @helsinkipride some-kanavista ja www.pride.fi.

Mukaan tapahtumaan saa ehdottomasti tulla spontaanisti, mutta arvostamme myös sitä, jos ilmoitat etukäteen osallistumisestasi Helsinki Pride -kulkueeseen: helsinki@keskusta.fi

Lisätiedot: helsinki@keskusta.fi tai puh. 0400 457 771

Pride-kulkueen yhteyshenkilö Keskustan osalta: Joonatan Laine puh. 044 2000 499

EtusivuUutisetHelsingin Keskusta mukana Helsinki Pride -kulkueessa ja puistojuhlassa 2.7.