Joonatan Laine Helsingin Keskustan osa-aikaiseksi projektityöntekijäksi

Helsingin Keskustan osa-aikaisena projektityöntekijänä on aloittanut  Joonatan Laine, YTK.  Helsingin Keskustan piirihallitus päätti valinnastaan tammikuun kokouksessaan  ja Laine aloitti tehtävässään helmikuussa.

Laine tulee työskentelemään kevään 2022 ajan Helsingin Keskustan varainhankinnan edistämiseksi ja uusien vastaperustettujen teemaryhmien toiminnan jalkauttamiseksi.

– Halusimme saada apua piirin varainhankinnan toteuttamiseen eduskuntavaalien lähestyessä. Projektityöntekijän tehtävänä on muun muassa vastata keväällä järjestettävän varainhankintaseminaarin toteutuksesta. Samoin on tärkeää, että  jäsenistömme matalan kynnyksen teemaryhmätoiminta toden teolla käynnistyy. Tähän projektityöntekijän työaikaa on myös allokoitu, kertoo piirin toiminnanjohtaja Noora Juvonen.

Projektityöntekijä auttaa myös tarvittaessa  paikallisyhdistyksiä mm. tilaisuuksien järjestämisessä ja toiminnan kehittämisessä. Jäsenet voivat olla projektityöntekijään yhteydessä matalalla kynnyksellä.

Projektityöntekijänä aloittanut Joonatan Laine kertoo innostuvansa uusista haasteista:

– Muutamia vuosia eri yhdistysten varainhankintavastaavana on opettanut minulle, että avaimet onnistuneeseen varainhankintaan ovat luovuus, verkostot ja myynti. Pidän myös erittäin tärkeänä rooliani teemaryhmien tukemisessa. Tavoitteena on, että kevään jälkeen ryhmät alkavat toimia itseohjautuvasti tuottaen hedelmiä koko Keskusta-aatteelle.

Piirin käynnissä olevaa toimintavuotta kuvaavat eduskuntavaaleihin valmistautuminen sekä jäsenistön vaikuttamistyön kehittäminen Helsingissä sekä yhteistyön tiivistäminen pääkaupunkiseudun keskustalaisten kanssa.

Lisäksi helsinkiläiset keskustalaiset odottavat jo kesän puoluekokousta Lappeenrannassa. Projektityöntekijä tuo tärkeää tukea valmisteluihin ja toimenpiteiden toteutukseen.

 

Lisätiedot:

Joonatan Laine puh. 0442000499 projektityöntekijä,  järjestötyö ja varainhankinta

Noora Juvonen puh. 0400 457 771
toiminnanjohtaja

EtusivuUutisetJoonatan Laine Helsingin Keskustan osa-aikaiseksi projektityöntekijäksi