Antti Grönlund Varsinais-Suomen Keskustan vs. toiminnanjohtajaksi

Antti Grönlund
Antti Grönlund

Varsinais-Suomen Keskustan vakinaisen toiminnanjohtajan Hanna Vuolan jäädessä vuorotteluvapaalle on piirihallitus valinnut vs. toiminnanjohtajaksi lietolaisen Antti Grönlundin, 28. Tehtävä alkaa 2.2. ja kestää puolen vuoden ajan. Grönlund on viimeiset kaksi vuotta toiminut piirissä poliittisena suunnittelijana. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut muun muassa Keskustanuorten varapuheenjohtajana ja poliittisena sihteerinä. Hän opiskelee työnsä ohessa taloustiedettä Turun Yliopistossa.

”Alkava kevät tulee olemaan piirin toiminnan kannalta erityisen mielenkiintoista aikaa hyvinvointialueen käynnistämiseen liittyen. Kevään aikana aluevaltuusto ja muut valittavat toimielimet kokoustavat tiiviisti, jotta olisimme valmiita hyvinvointialueen toiminnan aloittamiseen 1.1.2023. Toiminnanjohtajan yksi tärkeimmistä tehtävistä on tukea näitä valittuja luottamushenkilöitä tehtävissään”, kertoo vs. toiminnanjohtajana aloittava Antti Grönlund.

Puolen vuoden jaksoon sisältyy myös kesäkuussa pidettävä Keskustan puoluekokous Lappeenrannassa. Lisäksi tavoitteena on muun muassa päivittää piirin viestintäsuunnitelma ja aloittaa valmistautuminen keväällä 2023 käytäviin eduskuntavaaleihin.

”Toivotan Antin lämpimästi tervetulleeksi toiminnanhohtajan saappaisiin. Luottamus on vahvaa. Hän on jo piirin tehtävissä osoittanut kyvykkyytensä asioiden sujuvaan hoitamiseen. Onnea ja menestystä tehtävän hoitoon”, toivottaa Varsinais-Suomen Keskustan puheenjohtaja Pekka Kuusisto.

 

Lisätietoja:

Antti Grönlund
Vs. toiminnanjohtaja (2.2. alkaen)
Varsinais-Suomen Keskusta

050 564 8747
antti.gronlund@keskusta.fi

 

Pekka Kuusisto
Puheenjohtaja
Varsinais-Suomen Keskusta

040 744 3663
pekka.kuusisto.lh@laitila.fi

Lue seuraavaksi

Tilda Karhumaa Varsinais-Suomen Keskustan poliittiseksi asiantuntijaksi
Varsinais-Suomen Keskustan piirihallitus on päättänyt valita piirin poliittiseksi asiantuntijaksi 21-vuotiaan Tilda Karhumaan. Laukaalaislähtöinen Karhumaa aloittaa tehtävässään toukokuun lopulla.
14.5.2024 / Uutiset
EtusivuUutisetAntti Grönlund Varsinais-Suomen Keskustan vs. toiminnanjohtajaksi