Linda Lähdeniemi Varsinais-Suomen Keskustan poliittiseksi asiantuntijaksi

Varsinais-Suomen Keskustan työvaliokunta on päättänyt palkata Linda Lähdeniemen, 24, piirin poliittiseksi asiantuntijaksi. Tehtävä on määräaikainen, ja kestää piirin vakinaisen toiminnanjohtajan Hanna Vuolan vuorotteluvapaan ajan helmikuusta heinäkuun loppuun.

Lähdeniemi on Punkalaitumen kunnanhallituksen puheenjohtaja ja Varsinais-Suomen Keskustanuorten toiminnanjohtaja. Hänet valittiin myös juuri pidetyissä aluevaaleissa Pirkanmaan hyvinvointialueen valtuustoon. Ennen tätä tehtävää hän on toiminut myös Keskustanuorten va. järjestösuunnittelijana. Hän opiskelee viestintää ja journalismia Turun Ammattikorkeakoulussa.

”Suuri kiitos Varsinais-Suomen Keskustalle luottamuksesta, että saan aloittaa poliittisena asiantuntijana. On tulossa mielenkiintoinen kevät ja töitä varmasti riittää. Odotan innolla, mitä kaikkea pääsemme tekemään ja kehittämään yhdessä koko jäsenistön kanssa”, sanoo Linda Lähdeniemi.

”Linda on täydellinen vahvistus piiritoimistollemme. Hän hallitsee niin politiikan, viestinnän kuin järjestötoiminnan asiat. Hän tuntee jo valmiiksi maakuntamme olosuhteet ja kentän toimijat toimittuaan Varsinais-Suomen Keskustanuorten toiminnanjohtajana viimeiset kolme vuotta. Hän on varmasti valmis hyppäämään liikkuvaan junaan, ja odotan innolla hänen kanssaan työskentelemistä Varsinais-Suomen ja Keskustan eteen,” kertoo Varsinais-Suomen Keskustan vs. toiminnanjohtaja Antti Grönlund.

 

Lisätietoja:

Linda Lähdeniemi
poliittinen asiantuntija
Varsinais-Suomen Keskusta

044 205 0224
linda.lahdeniemi@keskusta.fi

 

Antti Grönlund
vs. toiminnanjohtaja
Varsinais-Suomen Keskusta

050 564 8747
antti.gronlund@keskusta.fi

Lue seuraavaksi

Varsinais-Suomen Keskusta hakee järjestösihteeriä
Nyt haemme piiritoimistollemme järjestösihteeriä, jonka ensisijaisiin tehtäviin kuuluu piirin taloushallinto, jäsenrekisterin ylläpito ja muu hallinto sekä paikallisyhdistystemme tukeminen ja kouluttaminen yhdistyshallinnossa. Pienen ja dynaamisen työyhteisön osana järjestösihteeri osallistuu myös puoluetoiminnan muihin moninaisiin tehtäviin. Toimenkuvaa on mahdollista räätälöidä valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Työ edellyttää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä. Työtä on mahdollista tehdä sopimuksen mukaan myös osin etänä.
1.4.2022 / Uutiset
EtusivuUutisetLinda Lähdeniemi Varsinais-Suomen Keskustan poliittiseksi asiantuntijaksi