Henna Takatalo Varsinais-Suomen Keskustan toiminnanjohtajaksi 

Varsinais-Suomen Keskustan toiminnanjohtajaksi on valittu lietolainen, 30-vuotias Henna Takatalo. Hän on toiminut viime vuoden huhtikuusta alkaen piirin vt. toiminnanjohtajana.  

Takatalo on toiminut aiemmin muun muassa Varsinais-Suomen Keskustan poliittisena suunnittelijana, ministerin sihteerinä opetus- ja kulttuuriministeriössä ja yrittäjänä. Lisäksi hän on toiminut Keskustanuorten varapuheenjohtajana.  

Takatalo on Varsinais-Suomen maakuntahallituksen jäsen sekä Liedon kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja.  

– Kiitän nöyrästi luottamuksesta. Lähden innolla sekä tarmolla tekemään tulevia vaaleja yhdessä Keskustan järjestöväen kanssa. Kunta- ja aluevaaleissa menestyminen on minulle kunnia-asia, ja näiden vaalien osalta työ on jo käynnissä. Meillä on kaikki edellytykset menestyä erinomaisesti tulevissa vaaleissa, ja olen valmis antamaan menestyksen puolesta kaikkeni, toteaa uusi toiminnanjohtaja Henna Takatalo.  

Varsinais-Suomen Keskustan katse on kesällä käytävissä europarlamenttivaaleissa sekä reilun vuoden päästä häämöttävissä kunta- ja aluevaaleissa.   

– Hennalla on nuoresta iästään huolimatta laaja ja monipuolinen kokemuksen tuoma osaaminen Keskustan järjestökentän tehtävistä niin järjestöaktiivina kuin työntekijänäkin. Innostunut ote sekä vahva tulevaisuusvisio piirin ja puolueen suunnasta antavat erinomaiset lähtökohdat toiminnanjohtajan työssä onnistumiseen. Henna on osoittanut kyvykkyyttä hypätä liikkuvaan junaan, eikä uudelle toiminnanjohtajalle tälläkään kertaa suoda kevyttä lähtöä vaan seuraavat vaalit odottavat jo ihan kulman takana. Onnea ja menestystä tehtävään, toteaa piirin puheenjohtaja Pekka Kuusisto. 

Varsinais-Suomen Keskustan piirihallitus päätti valinnasta kokouksessaan 30.1.2024. Takatalo aloittaa tehtävässä välittömästi.  

Lisätiedot:
 

Henna Takatalo 

toiminnanjohtaja

050 553 9620

 

Pekka Kuusisto 

puheenjohtaja

040 744 3663

 

Lue seuraavaksi

Keskustan aluevaltuustoryhmä: Lähipalveluista pidettävä kiinni palveluverkkokäsittelyssä
Keskustan aluevaltuustoryhmä pitää kiinni lähipalvelulupauksestaan: riittävät lähipalvelut turvataan koko Varsinais-Suomen alueella.
14.2.2024 / Uutiset
Vihreän siirtymän mahdollisuudet Varsinais-Suomen maaseutukunnissa turvattava
Suomen siirtyessä kohti fossiilivapaan energian aikakautta, on Varsinais-Suomen liiton pidettävä huolta oman maakuntansa kuntien mahdollisuuksista päästä mukaan tämän siirtymän tuomiin uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin.
11.12.2023 / Uutiset
Itsenäisyyspäivänä 2023
Jalkaväenkenraali Adolf Ehrnrooth totesi talvisodan opetuksena suomalaisille, ”Ei enää koskaan yksin”.
5.12.2023 / Uutiset
EtusivuUutisetHenna Takatalo Varsinais-Suomen Keskustan toiminnanjohtajaksi