Henna Takatalo Varsinais-Suomen Keskustan vt. toiminnanjohtajaksi

Varsinais-Suomen Keskustan vakinaisen toiminnanjohtajan Hanna Vuolan siirtyessä uusiin tehtäviin on piirihallitus valinnut vt. toiminnanjohtajaksi lietolaisen Henna Takatalon, 30. Tehtävä alkaa 12.4. ja päättyy, kun toiminnanjohtajan tehtävä täytetään. Takatalo on aiemmin toiminut piirissä poliittisena suunnittelijana. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut muun muassa opetus- ja kulttuuriministeriössä ministerin sihteerinä, Keskustanuorten varapuheenjohtajana ja yrittäjänä. Hän opiskelee työnsä ohessa agrologiksi Hämeen ammattikorkeakoulussa.

”Tuleva kesä tulee olemaan työntäyteinen, kun piirimme valmistautuu täällä Turussa järjestettävään Keskustan puoluekokoukseen, jossa valitsemme puolueemme presidenttiehdokkaan. Haluan olla mukana kehittämässä järjestöämme ja saada yhä useamman kiinnostumaan toiminnasta. Ihmiset tässä järjestössä ovat meidän voimavaramme ja heitä tulee innostaa. ”, kertoo vt. toiminnanjohtajana aloittava Henna Takatalo.

Keskustan ylimääräinen puoluekokous järjestetään 23.9.2023 Turun messukeskuksessa. Tammikuun presidentinvaalin lisäksi vuonna 2024 järjestetään eurovaalit saman vuoden kesäkuussa.

”Toivotan Hennan lämpimästi tervetulleeksi toiminnanjohtajan saappaisiin. Luottamus on vahvaa. Hän on jo sekä piirin että ministeriön tehtävissä osoittanut kyvykkyytensä asioiden sujuvaan hoitamiseen. Onnea ja menestystä tehtävän hoitoon”, toivottaa Varsinais-Suomen Keskustan puheenjohtaja Pekka Kuusisto.

 

Lisätietoja:

Henna Takatalo
Vt. toiminnanjohtaja
Varsinais-Suomen Keskusta

0505539620
henna.takatalo@keskusta.fi

Pekka Kuusisto
Puheenjohtaja
Varsinais-Suomen Keskusta

040 744 3663
pekka.kuusisto.lh@laitila.fi

 

kuva: Eveliina Leskelä

Lue seuraavaksi

Minne menet Keskusta? Kutsumme Sinut tulevaisuustyöhön rakentamaan entistä vahvempaa Keskustaa.
Kutsumme Keskustan jäsenet mukaan etsimään ratkaisuja puolueen entistä vahvemman tulevaisuuden rakentamiseksi. Olemme käynnistäneet kesäkuussa maakuntakierroksen. Toteutamme lokakuun loppuun mennessä kaikkiaan 19 alueellista tilaisuutta. Nämä Keskustan tulevaisuustyöpajat pureutuvat järjestöstrategian lisäksi vaalianalyysiin ja kutsuvat keskustelemaan aatteestamme. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita jäsenemme, kunta- ja aluepäättäjämme, järjestötoimijamme sekä muut toiminnassamme mukana olevat.
11.8.2023 / Uutiset
Maakuntakaavaa kehitettävä kuntien kaavoitusta kunnioittaen ja kuunnellen
Kaavahierarkiassa kunnalla on oman alueensa paras tuntemus ja paikallinen demokraattisesti valittu valtuusto päättämässä kuntansa kehittämisestä. Keskustan maakuntavaltuustoryhmä vastustaa maakuntakaavatason rakentamista rajoittavia ohjausmerkintöjä ja painottaa maanomistajien kuulemista ja omistusoikeuden kunnioittamista mahdollisten kaavojen osalta (kokous liite §16 s.5/ rakentamattomuuden ohjauksen lisääminen).
14.6.2023 / Uutiset
Puoluevaltuutettu Juha Lehtinen: Vaalit oli ja meni.
Keskusta pitää huolen kaikista. Niitä, joilla menee heikommin, tuemme yhteiskunnan keinoin ja niitä, jotka tilapäisesti ovat avun tarpeessa, autamme tukiverkoston kautta nousemaan takaisin yhteiskunnan rattaille. 
23.4.2023 / Uutiset
EtusivuUutisetHenna Takatalo Varsinais-Suomen Keskustan vt. toiminnanjohtajaksi