Varsinais-Suomi seisoo yhtenä rintamana nykyisen puoluejohdon takana

Hyvä keskustaväki,

olemme olleet mukana vastuunkantajina mahdollistamassa kansallisia ratkaisuja monikansallisiin kriiseihin.

Maailma oli kovin erilainen vuonna 2019: maailmanlaajuinen pandemia ja sota Euroopassa yllätti meidät kaikki. Ja tulee muistaa, että maailma oli kovin erilainen myös vuonna 2015.

Keskusta on ollut kantamassa vastuuta Suomesta erilaisissa meitä kohdanneissa kriiseissä, erilaisissa hallituspohjissa.

Voi sanoa, että maksamme nyt hintaa näistä vastuunkannoista. Mutta voisi sanoa myös siten, että nyt on meidän aika keskittyä hetkeksi itseemme. Mitä Keskusta on nyt ja mitä haluamme olla tulevaisuudessa?

Aloittakaamme siis elinvoimaisen keskivoiman rakentaminen ääripäiden vaihtoehdoksi. Ohjelma- ja strategiatyö käyntiin. Sanoittakaamme sanomamme siten, että samaistumispintaa löytyy uusille, mutta myös siten, että pystymme itse suoraselkäisesti seisomaan sanojemme takana.

Hyvät keskustalaiset,

Kukaan ei voi kiistää ettemmekö lähteneet haasteellisista lähtökohdista kohti eduskuntavaaleja. Annikalle ja puoluejohdolle valtava kiitos: Annikan onnistumiset vaalitenteissä olivat silkkaa timanttia. Tai leijonaa, iltapäivälehtiä lainatakseni. Myös puoluejohdon kierto aktiivisesti koko Suomen ympäri teki vaikutuksen. Voitimme gallupit. Aika koittaa, jolloin voitamme myös vaalit.

Varsinais-Suomi seisoo yhtenä rintamana nykyisen puoluejohdon takana. Kiitos Annika, kiitos koko puoluejohto.

Varsinais-Suomen Keskustan puoluevaltuuston jäsenet

Lue seuraavaksi

Minne menet Keskusta? Kutsumme Sinut tulevaisuustyöhön rakentamaan entistä vahvempaa Keskustaa.
Kutsumme Keskustan jäsenet mukaan etsimään ratkaisuja puolueen entistä vahvemman tulevaisuuden rakentamiseksi. Olemme käynnistäneet kesäkuussa maakuntakierroksen. Toteutamme lokakuun loppuun mennessä kaikkiaan 19 alueellista tilaisuutta. Nämä Keskustan tulevaisuustyöpajat pureutuvat järjestöstrategian lisäksi vaalianalyysiin ja kutsuvat keskustelemaan aatteestamme. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita jäsenemme, kunta- ja aluepäättäjämme, järjestötoimijamme sekä muut toiminnassamme mukana olevat.
11.8.2023 / Uutiset
Maakuntakaavaa kehitettävä kuntien kaavoitusta kunnioittaen ja kuunnellen
Kaavahierarkiassa kunnalla on oman alueensa paras tuntemus ja paikallinen demokraattisesti valittu valtuusto päättämässä kuntansa kehittämisestä. Keskustan maakuntavaltuustoryhmä vastustaa maakuntakaavatason rakentamista rajoittavia ohjausmerkintöjä ja painottaa maanomistajien kuulemista ja omistusoikeuden kunnioittamista mahdollisten kaavojen osalta (kokous liite §16 s.5/ rakentamattomuuden ohjauksen lisääminen).
14.6.2023 / Uutiset
Puoluevaltuutettu Juha Lehtinen: Vaalit oli ja meni.
Keskusta pitää huolen kaikista. Niitä, joilla menee heikommin, tuemme yhteiskunnan keinoin ja niitä, jotka tilapäisesti ovat avun tarpeessa, autamme tukiverkoston kautta nousemaan takaisin yhteiskunnan rattaille. 
23.4.2023 / Uutiset
EtusivuUutisetVarsinais-Suomi seisoo yhtenä rintamana nykyisen puoluejohdon takana