Meillä on hyvä puheenjohtaja, joka ei vaihtamalla parane vähän niin kuin kaksi asiaa Annika Saarikko ja Turun Sinappi.

Hyvät ystävät!

Hävityt vaalit –  Syyttäviä sormia ilma sakeana.

Palstat täynnä miten Kepu pettää aina. Kepu vastuun pakoilija, ei osallistu hallitukseen.

Kokoomusta ja Persuja äänestäneet oikeistokeskustalaiset eniten äänessä miksi Keskusta menossa oppositioon.
Pari prosenttia lisää ääniä – asia olisikin toinen.

Miksi ei äänestetty Keskustaa – mikä sai kannattajia lähtemään puolueesta.

Oltiinko liikaa vasemmalla Marinin hallituksessa, otettiinko liikaa omalle vastuulle vaikeiden asioiden päätöksiä. Ajettiinko asioita, joita kuuluisa Keskustan kenttä ei katsonut hyvällä.

Miten meidät nähtiin julkisuudessa? kiukuttelevana ja hallitusta keikuttavana valtionvarainministerinä, juopottelevana elinkeinoministerinä. Julkisuuskuvamme on huono, viestintämme on jätetty tekemättömiin käsiin. itse olemme arkoja ja taidottomia itseämme kehumaan ja puolustamaan päivittäisessä keskustelussa.

Nyt katse rohkeasti eteenpäin! Ryhdytään puhumaan kieltä, jota kansa ymmärtää. Pois omista kammareista kansan pariin, siellä äänestäjätkin on.

Lopuksi: Meillä on hyvä puheenjohtaja, joka ei vaihtamalla parane vähän niin kuin kaksi asiaa
Annika Saarikko ja Turun Sinappi.

Eero Vainio, Varsinais-Suomen Keskustan puoluevaltuutettu

Lue seuraavaksi

Minne menet Keskusta? Kutsumme Sinut tulevaisuustyöhön rakentamaan entistä vahvempaa Keskustaa.
Kutsumme Keskustan jäsenet mukaan etsimään ratkaisuja puolueen entistä vahvemman tulevaisuuden rakentamiseksi. Olemme käynnistäneet kesäkuussa maakuntakierroksen. Toteutamme lokakuun loppuun mennessä kaikkiaan 19 alueellista tilaisuutta. Nämä Keskustan tulevaisuustyöpajat pureutuvat järjestöstrategian lisäksi vaalianalyysiin ja kutsuvat keskustelemaan aatteestamme. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita jäsenemme, kunta- ja aluepäättäjämme, järjestötoimijamme sekä muut toiminnassamme mukana olevat.
11.8.2023 / Uutiset
Maakuntakaavaa kehitettävä kuntien kaavoitusta kunnioittaen ja kuunnellen
Kaavahierarkiassa kunnalla on oman alueensa paras tuntemus ja paikallinen demokraattisesti valittu valtuusto päättämässä kuntansa kehittämisestä. Keskustan maakuntavaltuustoryhmä vastustaa maakuntakaavatason rakentamista rajoittavia ohjausmerkintöjä ja painottaa maanomistajien kuulemista ja omistusoikeuden kunnioittamista mahdollisten kaavojen osalta (kokous liite §16 s.5/ rakentamattomuuden ohjauksen lisääminen).
14.6.2023 / Uutiset
Puoluevaltuutettu Juha Lehtinen: Vaalit oli ja meni.
Keskusta pitää huolen kaikista. Niitä, joilla menee heikommin, tuemme yhteiskunnan keinoin ja niitä, jotka tilapäisesti ovat avun tarpeessa, autamme tukiverkoston kautta nousemaan takaisin yhteiskunnan rattaille. 
23.4.2023 / Uutiset
EtusivuUutisetMeillä on hyvä puheenjohtaja, joka ei vaihtamalla parane vähän niin kuin kaksi asiaa Annika Saarikko ja Turun Sinappi.