Puoluevaltuutettu Juha Lehtinen: Vaalit oli ja meni.

Oma maa – Koko maa – Isänmaa. Keskustan on kannettava vastuu koko maasta mutta auttaaksemme muita meidän on ensin autettava itseämme.

Keskusta pitää huolen kaikista. Niitä, joilla menee heikommin, tuemme yhteiskunnan keinoin ja niitä, jotka tilapäisesti ovat avun tarpeessa, autamme tukiverkoston kautta nousemaan takaisin yhteiskunnan rattaille.

Jokaisen elämä on tärkeä

Hoitaaksemme tehtävämme meidän on laitettava omat rivit kuntoon.

Terävöitettävä sanomamme.

Puheet ja teot täytyy olla linjassa.

Meidän on rakennettava uskottava keskivoima vaihtoehdoksi ääripäille, kuvata selkeästi tavoitteemme. Meidän on toimittava paikallisesti ja ajateltava maailmanlaajuisesti. Keskustan on uskallettava tehdä rohkeita avauksia – johtaa yhteiskunnallista keskustelua. Keskustalla on oltava selkeä visio ja strategia. Etsitään meitä yhdistävät asiat ja mennään yhteistyöllä eteenpäin.

Kiitos Annika kun jaksoit vetää vaalit läpi ja jaksat edelleen johtaa meitä, kiersit koko Suomea ja loistit tenteissä. Kiitos Riikka – kiitos puoluejohto.

Itseemme uskoen – toisiimme luottaen – yhdessä eteenpäin niin voittomme on varma!

Puoluevaltuutettu Juha Lehtinen

Puoluevaltuuston kokouksessa Helsingissä 22.4.2023

Lue seuraavaksi

Minne menet Keskusta? Kutsumme Sinut tulevaisuustyöhön rakentamaan entistä vahvempaa Keskustaa.
Kutsumme Keskustan jäsenet mukaan etsimään ratkaisuja puolueen entistä vahvemman tulevaisuuden rakentamiseksi. Olemme käynnistäneet kesäkuussa maakuntakierroksen. Toteutamme lokakuun loppuun mennessä kaikkiaan 19 alueellista tilaisuutta. Nämä Keskustan tulevaisuustyöpajat pureutuvat järjestöstrategian lisäksi vaalianalyysiin ja kutsuvat keskustelemaan aatteestamme. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita jäsenemme, kunta- ja aluepäättäjämme, järjestötoimijamme sekä muut toiminnassamme mukana olevat.
11.8.2023 / Uutiset
Maakuntakaavaa kehitettävä kuntien kaavoitusta kunnioittaen ja kuunnellen
Kaavahierarkiassa kunnalla on oman alueensa paras tuntemus ja paikallinen demokraattisesti valittu valtuusto päättämässä kuntansa kehittämisestä. Keskustan maakuntavaltuustoryhmä vastustaa maakuntakaavatason rakentamista rajoittavia ohjausmerkintöjä ja painottaa maanomistajien kuulemista ja omistusoikeuden kunnioittamista mahdollisten kaavojen osalta (kokous liite §16 s.5/ rakentamattomuuden ohjauksen lisääminen).
14.6.2023 / Uutiset
Puoluevaltuutettu Riitta Karjalainen: Hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuus
Julkisen talouden kestävyyden haasteet vaarantavat nykyiset etuusjärjestelmät ja julkiset palvelut, mikä herättää huolen sosiaalisen kestävyyden heikkenemisestä ja eriarvoisuuden lisääntymisestä ja lähipalvelujen ylläpidosta.
23.4.2023 / Uutiset
EtusivuUutisetPuoluevaltuutettu Juha Lehtinen: Vaalit oli ja meni.