Anna Alaraappana – puheenvuoro puoluevaltuustossa 25.11.2023

Keskustan Helsingin piirin puoluevaltuuston varajäsen Anna Alaraappanan puheenvuoro puoluevaltuuston yleiskeskustelussa 25.11.2023:

 

Arvoisa puoluevaltuusto, muut kuulijat.

Haluaisin hieman herätellä teitä rakkaita keskustalaisia. Halutaanko me keskustalaisia kansanedustajia? Onko meidän tulevaisuus viiden prosentin puolue?

No ei varmaan. Mutta se viisi prosenttia on se meidän tulevaisuus tällä menolla. Me ollaan kyllä vahvoja siellä kunnissa ja pienissä kaupungeissa. Ja se on hyvä ja jatkakaamme hyvää työtä. Mutta meillä jää  suuret kaupungit ja nuoret huomaamatta, vaikka samat murheet siellä kaupungissakin on.

Kaupungeissakin ollaan huolissaan terveyskeskuksista, kouluista ja asumisen hinnasta. Ja syödäänhän siellä kaupungissa kotimaista ruokaa. Ja asuuhan siellä kaupungissa myös metsänomistajia.

Kaupunkeihin muuttaa suuria määriä nuoria opiskelemaan ja töihin keskustan sydänmailta, eikä me huomioida heitä mitenkään. Nämä nuoret ja muut kaupunkien asukkaat tulee huomioida. Me tarvitaan koko keskustaperheen tuki siihen, että saamme lisää kansanedustajia Etelä-Suomesta. Tämä on fakta, tarvitsemme lisää kansanedustajia meille haastavilta alueilta, sillä näillä alueilla on paljon kansanedustajien paikkoja.

Me ollaan koko Suomen puolue, myös kaupunkien. Kiitos.

Lisätiedot:
Anna Alaraappana
annasofiala@gmail.com

EtusivuUutisetAnna Alaraappana – puheenvuoro puoluevaltuustossa 25.11.2023