Hae Keskustan Helsingin piirin toiminnanjohtajaksi

Pitkäaikaisen toiminnanjohtajamme siirtyessä toisiin tehtäviin haemme Keskustan Helsingin piirille toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Helsingin Keskusta vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin keskustalaisen arvojen mukaisesti kunnallisella, maakunnallisella ja valtakunnallisella sekä eurooppalaisella tasolla. Tärkeitä keskustalaisia arvojamme ovat vastuullisuus ja vapaus, kestävä luontosuhde, ylisukupolvisuus ja kohtuullisuus sekä rehellisyys, välittäminen, suvaitsevaisuus ja oikeudenmukaisuus.

Tarjoamme näköalapaikan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja päätöksentekoon, järjestöllisiä rutiineja, viestinnällistä ja toiminnallista vastuuta sekä hyvämaineisen, toimivan keskustapiirin, jonka toimitilat sijaitsevat Keskustan puoluetoimiston yhteydessä.

TOIMINNANJOHTAJAN TEHTÄVÄ ON

  • johtaa piirin operatiivista toimintaa sekä kehittää piirin järjestöllistä ja poliittista toimintaa.
  • toimia vaaleissa Helsingin Keskustan vaalipäällikkönä vastaten vaalitoiminnan suunnittelusta ja koordinoinnista.
  • pitää yllä hyviä suhteita paikallistoimijoihin, verkottua maakunnallisten vaikuttajien ja muiden toimijoiden kanssa sekä vastata piirin viestinnästä, taloussuunnittelusta ja varainhankinnasta. Toiminnanjohtaja on myös yhdistystoiminnan opas ja ohjaaja tukien vapaaehtoistoimijoitamme yhdistysten sääntömääräisissä haasteissa.

Toivomme sinulta kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta järjestötyöstä, soveltuvaa koulutusta sekä ymmärrystä politiikasta ja keskustalaisesta arvomaailmasta. Työssä tarvitset hyvää paineensietokykyä, kykyä kohdata erilaisia asioita ja ihmisiä sekä taitoa johtaa järjestötyötä, vapaaehtoisia ja ennen kaikkea itseäsi. Sinulla tulee olla hyvät viestinnälliset ja tietotekniset valmiudet, taloushallinnon taidot sekä organisointikyky.

Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä, liikkumista Helsingissä ja Helsingin seudulla sekä toisinaan myös muualla Suomessa. Ilta- ja viikonlopputyöt kokousten ja tapahtumien muodossa kuuluvat toimenkuvaan. Työtä on mahdollisuus sopimuksen mukaan tehdä osin etätyönä. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 8.1.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen helsinki@keskusta.fi.

Lisätietoja:
puheenjohtaja Harriet Lonka, puhelin 0400 755 475, sähköposti harriet.lonka@gmail.com 
toiminnanjohtaja Sinikka Varila, puhelin 0400 909 013 ja sähköposti sinikka.varila@keskusta.fi

 

EtusivuUutisetHae Keskustan Helsingin piirin toiminnanjohtajaksi