Ehdokkaaksi aluevaaleihin

Lähtemällä ehdolle historian ensimmäisiin aluevaaleihin sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, miten sosiaali- ja terveyspalvelut ja pelastustoimen tehtävät järjestetään hyvinvointialueellasi. Ensimmäistä kertaa valittavilla aluevaltuustoilla on myös suuri rooli siinä minkälaisiksi tulevat hyvinvointialueet ja organisaatiot muotoutuvat.

Ehdokkaiksi tarvitaan niin sosiaali- ja terveysalojen ja pelastustoimen ammattilaisia, mutta myös näiden palveluiden käyttäjiä. Suurin merkitys on sillä, että ehdokkaaksi haluava on kiinnostunut ja sitoutunut toimimaan näiden asioiden parissa ja perehtymään asioihin, jotta palvelut tuotetaan sujuvasti ja tasapuolisesti.

Järjestämme syksyn aikana useita koulutuksia niin uudistukseen kuin kampanjointiinkin liittyen. Keskustassa asioita tehdään yhdessä, joten yksin et jää.

Mikäli aluevaaliehdokkuus Keskustan riveissä kiinnostaa, niin ota yhteyttä oman kuntasi Keskustaan tai suoraan Uudenmaan piirin toiminnanjohtajaan Joonas Salmeen joonas.salmi@keskusta.fi / p. 044 2006 888.

Voit myös ilmoittautua ehdokkaaksi tai vinkata sopivasta ehdokkaasta TÄÄLTÄ

EtusivuAluevaalit 2022Ehdokkaaksi aluevaaleihin