Uudenmaan Keskustan toiminnanjohtajaksi Joonas Salmi

Joonas Salmi
Hyvinkääläinen tradenomi Joonas Salmi on valittu Uudenmaan Keskustan toiminnanjohtajaksi. Salmi aloittaa tehtävässä 11.1.2021.

Salmi on aiemmin työskennellyt mm. Uudenmaan Keskustanuorten sekä Helsingin Keskustanuorten toiminnanjohtajana. Hän on myös toiminut Hyvinkäällä valtuutettuna ja kunnallisjärjestön puheenjohtajana.

– Meillä on valtava ilo saada Joonas luotsaamaan piiriä yhdessä piirijohdon kanssa. Joonaksen vankka järjestökokemus, nykyaikainen viestintäosaaminen ja laaja keskusta-tuntemus tuovat piirille tärkeää osaamista sopivasti kuntavaalien alla, piirin puheenjohtaja Sonja Hällfors sanoo.

– On hienoa päästä viemään piiriä ja keskustalaista ajattelua eteenpäin. Tarvitsemme Uudellamaalla vahvaa Keskustaa, joka pitää huolta arjen palveluista, toimii arkijärjen äänenä ääripäiden välissä ja kehittää rohkeasti ja tasa-arvoisesti yhteiskuntaa eteenpäin. Esimerkiksi Helsingin Keskustan tavoite 15 minuutin elinympäristöstä sanoittaa hyvin keskustalaisuutta alueelleen sopivalla tavalla,  Salmi sanoo.

Salmi pitää myös tärkeänä, että metropolialuetta kehitettäessä huomioidaan koko maakunnan yleinen kehitys ja kuntien erityispiirteet. On tärkeää, että työpaikat sijoittuvat tasaisemmin eri puolille Uuttamaata. Ruuhkamaksujen sijaan tarvitaan ratkaisuja, jotka tukevat koko Uudenmaan asumis- ja työpaikka-alueiden kokonaisvaltaista suunnittelua.

Lisätietoja
Sonja Hällfors 0407678805
Joonas Salmi 0442006888

Lue seuraavaksi

Tuusulassa käynnistyvä pilotti Keskustan aloitteen mukainen
Keski-Uudenmaan aluevaltuutettumme Anna-Liisa Lyytinen jätti v 2023 koko Keskustan aluevaltuustoryhmän puolesta aloitteen monituottajamallista. Aloite eteni valmisteluun. Keskusta ei ole vielä saanut aloitteeseen vastausta. Tuusulan Jokelassa aloitetaan v 2024 aikana kokeilu, jossa pieni terveysasema toimii monituottajamallilla. Pilotti on koko suomen mittakaavassa uraa uurtava, sanotaan Tuusulan kunnan tiedotteessa.
12.4.2024 / Uutiset
Ehdokkaat HOK-Elannon vaaleissa 10.4.-22.4.2024.
HOK-Elannon edustajiston vaalit käydään 10.–22.4.2024. Tutustu ehdokkaisiin ja äänestä!
8.4.2024 / Uutiset
Kiljavan kuntoutustoiminnan tulevaisuus
Matti Korkiakoski käytti 4.4. aluevaltuustossa Anna-Liisa Lyytisen muutosesitystä kannattavan puheenvuoron. Muutosesitys koski Kiljavan kuntoutussairaalan tulevaisuutta. Lue Matin kannatuspuheenvuoro.
5.4.2024 / Uutiset
EtusivuUutisetUudenmaan Keskustan toiminnanjohtajaksi Joonas Salmi