Keskustan Uudenmaan piiri esittää Riikka Pakarista jatkokaudelle Keskustan varapuheenjohtajaksi

Keskustan Uudenmaan piirin vuosikokous otti ilolla vastaan Riikka Pakarisen aikeet hakea jatkokautta Keskustan varapuheenjohtajana ja tukee hänen valintaansa yksimielisesti. Pakarinen toimii parhaillaan Keskustan varapuheenjohtajana.

Piiri katsoo, että espoolainen Pakarinen on onnistunut tehtävässään hyvin ja on paras valinta yhdistämään Keskustan kenttää kuin suomalaisia laajemminkin. Keskusta menestyy vain, jos se kykenee saavuttamaan suomalaisten luottamuksen koko maassa.

Lisäksi Pakarisella on pitkä ulko- ja turvallisuuspoliittinen kokemus, jota puoluejohdossa tarvitaan tässä poikkeuksellisessa maailmanpoliittisessa tilanteessa.

Koronavuosista huolimatta Pakarinen on kiertänyt kenttää ahkerasti ja saa siitä piiristä erityistä kiitosta.

 

Keskustan Uudenmaan piiri tulee esittämään Riikka Pakarista Keskustan varapuheenjohtajaksi Lappeenrannan puoluekokouksessa.

Lue seuraavaksi

Inna Kallioisen puhe puoluevaltuustossa 26.11.2022
Huumausainepolitiikan päätavoitteena pitää tulevaisuudessakin olla huumeiden käytön vähentäminen.
29.11.2022 / Uutiset
Vammaisten ihmisoikeuksien toteutuminen on meille sydämen asia
Kansainvälisenä vammaisten oikeuksien päivänä 3.12.2022 nostetaan lippu salkoon. Vammaisten ihmisoikeuskysymys on meille sydämen asia.
28.11.2022 / Uutiset
Valtuustoaloite: Omaishoitajien palvelutarpeiden tunnistaminen ja omaishoitajien jaksamisen tukeminen
Keskustan Vantaan ja Keravan aluevaltuustoryhmä teki valtuustoaloitteen tiistaina 22.11.2022 omaishoitajien palvelutarpeiden tunnistamisesta ja omaishoitajien jaksamisen tukemisesta. Aloite sai tukea kaikista valtuustoryhmistä ja etenee päätösvalmisteluun.
23.11.2022 / Uutiset
EtusivuUutisetKeskustan Uudenmaan piiri esittää Riikka Pakarista jatkokaudelle Keskustan varapuheenjohtajaksi