REKRY: Uudenmaan Keskusta hakee poliittista sihteeriä

Keskustan Uudenmaan piiri hakee kokoaikaiseen työsuhteeseen

POLIITTISTA SIHTEERIÄ

Haemme piiritoimistollemme näkemyksellistä, yhteiskunnallisesta päätöksenteosta kiinnostunutta ja hyvät viestinnälliset valmiudet omaavaa poliittista sihteeriä.

Poliittisen sihteerin ensisijaiset tehtävät liittyvät uusien hyvinvointialueiden toimintaan. Toimit Keskustan aluevaltuustoryhmien sihteerinä Uudenmaan neljällä hyvinvointialueella. Tuet hyvinvointialueiden luottamushenkilöiden työtä valmistelemalla asioita, kouluttamalla ja tiedottamalla.

Suunnittelet myös toimintaa sekä järjestät erilaisia tapahtumia ja vastaat osaltasi sidosryhmäyhteistyöstä sekä yhteydenpidosta alueen asukkaisiin.

Työskentelet itsenäisesti yhteistyössä piirin ja aluevaltuustoryhmien kanssa. Työpisteesi sijaitsee ainakin alkuun Keravalla, ja työtä on mahdollista tehdä sopimuksen mukaan myös osittain etänä. Työ edellyttää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä.

Odotamme sinulta

  • ymmärrystä poliittisesta päätöksenteosta,
  • itsenäistä työotetta ja kykyä organisoida omaa työtäsi
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja monipuolista viestintäosaamista,
  • järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta – tartut toimeen ja kannat vastuusi!
  • mahdollisuutta oman auton käyttöön

Arvostamme

  • Keskustalaista arvomaailmaa
  • hyvinvointialueiden valmistelun tuntemusta
  • kokemusta järjestö- ja/tai poliittisesta toiminnasta
  • halua oppia ja kehittyä viestinnän saralla

Tarjoamme sinulle hyvähenkisen ja joustavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi ja oppia uutta. Palkkaus täsmentyy valitun henkilön kanssa yhdessä sopien. Palkan lisäksi tarjoamme myös kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työn jatkuvuus edellyttää Uudenmaan hyvinvointialueiden valtuustojen budjettitason hyväksyntää vuosittain sekä aluehallitusten erillistä hyväksyntää ryhmärahan käytöstä.

Mikäli kiinnostuit, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään keskiviikkona 31.8.2022 sähköpostilla osoitteeseen uusimaa@keskusta.fi. Huomioi kuitenkin, että haastatteluja järjestetään jo hakuaikana.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Joonas Salmi 0442006888.

Lue seuraavaksi

Inna Kallioisen puhe puoluevaltuustossa 26.11.2022
Huumausainepolitiikan päätavoitteena pitää tulevaisuudessakin olla huumeiden käytön vähentäminen.
29.11.2022 / Uutiset
Vammaisten ihmisoikeuksien toteutuminen on meille sydämen asia
Kansainvälisenä vammaisten oikeuksien päivänä 3.12.2022 nostetaan lippu salkoon. Vammaisten ihmisoikeuskysymys on meille sydämen asia.
28.11.2022 / Uutiset
Valtuustoaloite: Omaishoitajien palvelutarpeiden tunnistaminen ja omaishoitajien jaksamisen tukeminen
Keskustan Vantaan ja Keravan aluevaltuustoryhmä teki valtuustoaloitteen tiistaina 22.11.2022 omaishoitajien palvelutarpeiden tunnistamisesta ja omaishoitajien jaksamisen tukemisesta. Aloite sai tukea kaikista valtuustoryhmistä ja etenee päätösvalmisteluun.
23.11.2022 / Uutiset
EtusivuUutisetREKRY: Uudenmaan Keskusta hakee poliittista sihteeriä