Skip to content

Taimesta toimeksi – järjestötoiminnan koulutus I

Oletko uusi Keskustan järjestötoimija, aktiivi jäsen, luottamushenkilö, kunta- tai aluepäättäjä? Olemme koonneet avuksesi järjestötoiminnan perusteet -koulutuskokonaisuuden. Kokonaisuus sisältää tietoa mm. tavastamme toimia, aatteesta ja arvoistamme, järjestödemokratiasta ja kokoustekniikasta, vapaaehtoisten johtamisesta, varainhankinnasta, tapahtumien järjestämisestä sekä viestinnästä. Taimesta toimeksi -kokonaisuuden alle olemme koonneet myös vinkkejä vaikuttamisesta kunta- ja aluepäättäjille. Taimesta toimesta -järjestötoiminnan perusteet koulutuksia on mahdollista toteuttaa yhteistyössä yhdistyksesi kanssa koko päivän koulutuksina tai kahden tunnin mittaisena koulutuksena painottaen juuri niitä asioita, joissa oma yhdistyksesi haluaa kouluttautua. Koulutuksia on mahdollisuus järjestää myös useamman kahden tunnin mittaisen koulutuksen sarjana.

Ota yhteyttä yhdistykseesi tai piiriisi ja pyydä koulutus alueellesi. Voit myös tilata meiltä itseopiskeluaineiston avuksesi.

Lisätietoja: Järjestökehittäjä Suvi Louhelainen

Ihmisiä työskentelemässä kahvipöydän ääressä, auringonlasku värjää huoneen kultaiseksi.

Minun Keskustani, minä keskustavaikuttajana
-järjestötoiminnan koulutus II

Koulutus tarjoaa tietoa Keskustan järjestötoiminnasta ja poliittisesta vaikuttamisesta. Se lisää valmiuksiasi järjestöllisiin luottamustehtäviin. Koulutus sopii uusille jäsenille, luottamushenkilöille sekä esimerkiksi osaksi yhdistyksen hallituksen ja piirihallituksen kouluttautumista.

Koulutuksessa pohdimme yhdessä, mitä on keskustalaisuus, millainen on tulevaisuuden Keskusta ja miten vaikutamme tulevaisuudessa. Koulutuksessa käymme läpi onnistuneen järjestötyön ja hallitustyöskentelyn edellytyksiä.

Minun Keskustani -järjestökoulutuksia on mahdollisuus toteuttaa koko päivän mittaisina koulutuksina tai 2-3 tunnin mittaisina koulutuksina painottaen yhdistyksesi toivomia osa-alueita.

Kouluttajina toimivat Keskustan kouluttajaverkoston asiantuntijat. Kysy koulutusta omasta piiristäsi!

Koulutuskumppanimme on Maaseudun Sivistysliitto.

Lisätietoja: Järjestökehittäjä Suvi Louhelainen

MUITA KOULUTUKSIA

Tervetuloa oppimaan omaan some-toimintaasi uutta – Elisa Pirttilahden ohjaamana 

la 21.10.2023 Näsilinnankatu 23 A 1, Tampere

Ennen koulutusta luo itsellesi tilit Facebook ja Instagram ja iltapäivän osuuteen vielä Tiktok.

klo 9-11 koulutus aloitteville somen käyttäjille

klo 11-12 omakustanteinen lounas

klo 12-15 koulutus edistyneemmille

Koulutuksen järjestää Keskustan Pirkanmaan piiri

 

Keskustan kouluttajaverkosto

Onko yhdistykselläsi tarve järjestötoimintaan liittyvälle koulutukselle? Onko yhdistyksesi kiinnostunut järjestämään koulutusta jäsenilleen vaikkapa viestinnästä, kokoustekniikasta, tapahtumien järjestämisestä tai vapaaehtoisten johtamisesta? Kouluttajaverkoston asiantuntijoilla on valmius mm. keskustalaisuutta ja Keskusta-aatetta käsittelevän “Minun Keskustani”  ja “Taimesta toimeksi- järjestötoiminnan perusteet” -kokonaisuuksien kouluttamiseen.

Kouluttajapankin kouluttajat ovat käytössäsi – lue lisää täältä!

Lisätietoja Keskustan järjestökoulutuksesta:

Suvi Louhelainen

Järjestökehittäjä