Ratkaisuja tähän päivään ja tulevaisuuteen

Politiikkaa voi tehdä monella tapaa. Joku luettelee ongelmia ja kertoo, että ennen oli kaikki paremmin. Toiset keskittyvät syyllisten etsintään. Keskustan tie on toinen. Etsimme ratkaisuja. Tähän päivään ja etenkin tulevaisuuden Suomelle ja maailmalle.

Keskusta puhuu asioista, jotka ovat totta ihmisten elämässä. Meidät tunnetaan kotien ja kotiseutujen, osaamisen, työn ja yrittäjyyden, hyvinvoinnin, kotimaisen ruuan ja vihreän talouden puolueena. Keskustassa toimitaan sivistyksen pohjalta ja sen puolesta.

Keskustassa yhdistyy isänmaallisuus, eurooppalaisuus ja kansainvälisyys. Olemme yhteistyön ja vahvan yhteishengen joukkue. Tavoitteemme on Suomi ja maailma, jossa voi nukkua yönsä rauhassa ja jossa toivo on aina pelkoa suurempi.

Haluamme rakentaa Keskustasta Suomen innostavimman kohtaamis- ja vaikuttamispaikan. Puhumme yhdessä asiat halki ja kuuntelemme toisiamme. Siitä se hyvä politikka lähtee.

Katso miten voit vaikuttaa ›

“Sanelemalla ei asioita voi hoitaa, ainoa tie on keskustella, neuvotella ja sovitella, tehdä kompromisseja, niitä haukuttuja lehmänkauppoja. Se on meidän maamme politiikassa ainoa tie.”

-Johannes Virolainen

Keskustan arvot

Tienviitta

Vastuullisuus ja vapaus

piirosikoni Kahvikuppi. Kysymys

Yhteisöllisyys ja välittäminen

Kompassi

Tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus

Sivistys

Ylisukupolvisuus ja kohtuullisuus

Kerrostalo ja puu

Kestävä luontosuhde

Puut

Paikallisuus

EtusivuPolitiikkammeKeskustan tehtävä