Uutiset

Keskustan varapuheenjohtaja Riikka Pakarinen: EU:n puolustuspolitiikka ei enää voi olla pelkkiä juhlapuheita
Pelkkä ulko- ja turvallisuuspoliittinen puhe ei EU:lta enää riitä. Nyt tarvitaan konkreettisia toimia. EU:lla on tässä näytönpaikka, keskustan varapuheenjohtaja ja EU:n puolustuspolitiikasta väitöskirjaa tekevä Riikka Pakarinen toteaa.
18.9.2021 / Uutiset
Keskustan Honkonen: Parkkipaikkavero suoraan silppuriin
Keskustan varapuheenjohtaja Petri Honkosen mukaan Keskusta huolehtii siitä, että pysäköinnistä ei tule verotettavaa etua. Perjantaina (17.9.) uutisoitiin virkamiesselvityksestä, jossa väläyteltiin ideaa työpaikkapysäköinnin verottamisesta.
17.9.2021 / Uutiset
Keskustan Riikka Pakarinen: Perheasuntojen rakentamista ei saa kaupungeissa unohtaa
Suomalaista asuntotuotantoa kaupungeissa pitää Keskustan varapuheenjohtaja, Kaupungissa on Keskusta -verkoston vetäjän Riikka Pakarisen mukaan monipuolistaa. Varsinkin perheasunnot ovat jääneet rakentamisessa alakynteen, kun uusien asuntojen keskikoko on viimeisen kymmenen vuoden aikana huomattavasti pienentynyt.
17.9.2021 / Uutiset

Tapahtumat

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Keskustan aluevaaliohjelman julkistus

Keskustan aluevaaliohjelman julkistus

ma 27.9 klo 08:30

Keskusta

Suomen Keskusta julkaisee oman vaaliohjelmansa historian ensimmäisiin aluevaaleihin, jotka käydään 23. tammikuuta 2022.

Tilaisuudessa ohjelman esittelevät Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko ja varapuheenjohtaja Riikka Pakarinen.

Suoraa lähetystä voit seurata Keskustan Facebook- ja nettisivuilta.

161 kiinnostunut  ·  33 menossa
Puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen tavattavissa Epstorilla

Puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen tavattavissa Epstorilla

ti 28.9 klo 16:00

EpstoriKauppakatu 5Seinäjoki,60100 Kartta

Tule jututtamaan seinäjokisia kaupunginvaltuutettuja, Keskustan puoluesihteeri Riikka Pirkkalaista ja kansanedustaja Mikko Savolaa Epstorille 28.9. kello 16:00.

Askarruttaako sinua jokin seinäjokinen asia tai haluatko vaihtaa kuulumisia? Tule paikalle, sillä me kuuntelemme ja vastaamme.

Kahvitarjoilu Hannassa ja Kertussa - tervetuloa!

25 kiinnostunut  ·  7 menossa
Missä olet keskusta?

Missä olet keskusta?

pe 22.10 klo 18:00 - su 24.10 klo 10:00

Tähtiniementie 26, FI-41800 Korpilahti, Suomi Kartta

Missä olet keskusta? Tätä ja poliittisen keskikentän tilaa ja tulevaisuutta pohdimme yhdessä politiikantutkijoiden, politiikassa toimivien, kansalaisvaikuttajien ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneiden kanssa Korpilahden Alkio-opistolla (Tähtiniementie 26, 41800 Korpilahti) viikonloppuna 22.-24.10.2021.

Aloitamme perjantaina illansuussa kutsuvieraiden muisteluosuudella ja jatkamme lauantaina 23.10 kaikille avoimella poliittisen keskustan tilaa eri näkökulmista pohtivalla seminaarilla. Kuulemme virikepuheenvuorot muun muassa Turun yliopiston eduskuntatutkimuskeskuksen erikoistutkija Jenni Karimäeltä, Taloustutkimuksen tutkimusjohtaja Juho Rahkoselta, ministeri ja VTT Seppo Kääriäiseltä sekä VTT Pekka Perttulalta keskikenttä-projektistamme. Viikonlopun ajatukset summataan yhteen lauantain illanvietossa Päijänteen rannalla Alkio-opiston tunnelmallisella rantasaunalla.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Muistathan ilmoittautua ma 11.10. mennessä verkkolomakkeella: forms.gle/YhwTnbD38EzYVnGLA
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

63 kiinnostunut  ·  7 menossa
Lataa lisää

Kaikki tapahtumat

K-Studio

Suomen Keskusta julkaisee oman vaaliohjelmansa historian ensimmäisiin aluevaaleihin, jotka käydään 23. tammikuuta 2022. Tilaisuudessa ohjelman esittelevät Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko ja varapuheenjohtaja Riikka Pakarinen.
27.9.2021 / K-Studio
Keskustan aluevaaliohjelman julkistus

Suomen Keskusta julkaisee oman vaaliohjelmansa historian ensimmäisiin aluevaaleihin, jotka käydään 23. tammikuuta 2022. Tilaisuudessa ohjelman esittelevät Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko ja varapuheenjohtaja Riikka Pakarinen.

Blogit ja ryhmäpuheenvuorot

Kansanedustaja Hanna Huttunen: Arjen pitää olla turvallista jokaiselle suomalaiselle
Kansanedustaja Hanna Huttunen käytti Keskustan tiistaisen ryhmäpuheenvuoron sisäisen turvallisuuden selontekokeskustelussa ja painotti sitä, että poliisin oltava läsnä arjessa niin kaupungeissa kuin maaseudulla ja että määrärahojen käyttö ja kohdentuminen syytä selvittää.
21.9.2021 / Blogit ja ryhmäpuheenvuorot
Kalli Keskustan ryhmäpuheenvuorossa: Koko Suomeen työpaikkoja, kestävää kasvua ja elämisen edellytyksiä
Keskustan ryhmäpuheenvuoron pitänyt kansanedustaja Eeva Kalli muistutti tänään, että koronan taklaamisen ohella meiltä vaaditaan myös kykyä nähdä pandemian yli. Koko Suomi on vietävä koronan jälkeiseen maailmaan entistä vahvempana ja entistä houkuttelevampana. On rakennettava tie sumusta valoon.
1.12.2020 / Blogit ja ryhmäpuheenvuorot
Hannu Hoskonen: Keskustan ryhmäpuheenvuoro välikysymyskeskustelussa työllisyyspolitiikasta
Kaiken päätöksenteon on tähdättävä siihen, että Suomeen saadaan lisää työpaikkoja. Työttömyys on yhteinen ongelmamme, ja vain yhdessä voimme sen nujertaa.
9.12.2015 / Blogit ja ryhmäpuheenvuorot

Podcast

Mitkä ovat keinot, joilla toteuttaa monipaikkaisuus ja toisaalta mitkä ovat esteet, joita purkaa monipaikkaisen elämän tieltä? Hyvästä, monipaikkaisesta elämästä keskustelemassa historian tutkija, professori, Helsingin kaupungin kaupunginvaltuutettu Laura Kolbe sekä Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja, saarijärveläinen Petri Honkonen. Podcastin juontaa Keskustan viestintäpäällikkö Laura Ruohola.
13.11.2020 / Podcast

Pysy ajan tasalla

Tilaa Keskustan uutiskirje, olet ensimmäisenä kuulolla!

Uutiskirjeen tilaus
EtusivuAjankohtaista