Uutiset

Keskustan Saarikko ja Kalli: Luonto ja talous pystytään yhdistämään
Saarikon ja Kallin mukaan uusi luonnonsuojelulaki vahvistaa entisestään taloudellisen tuen mahdollisuuksia nimenomaan vapaaehtoisille suojeluohjelmille. Vapaaehtoisuus - ei ylhäältä saneleminen - on näissä asioissa kestävä tie edetä. Lisäksi esimerkiksi malminetsintä kielletään kansallispuistoissa ja luonnonpuistoissa kokonaan, ja valtion muilla suojelualueilla sen edellytyksiä tiukennetaan.
3.12.2022 / Uutiset
Keskustan puoluevaltuusto vaatii järkeä ennallistamisasetukseen
EU:n luonnonvarapolitiikkaan tarvitaan järkeä ja kokonaiskestävyyttä. EU:ssa esitetty uusi ennallistamisasetus on suomalaiselle veronmaksajalle äärettömän kallis, huonosti valmisteltu ja epäoikeudenmukainen.
27.11.2022 / Uutiset
Keskustan puoluevaltuusto:  Vaaleissa on kyse turvallisuudesta ja toimeentulosta
Keskusta näkee, että tulevan vaalikauden pääasiat ovat Suomen ja suomalaisten turvallisuus, toimeentulo ja kriisinkestävyys. Julkisen talouden vahvistaminen on tässä työssä keskeinen väline, mutta julkisen talouden vahvistaminen ei saa heikentää suomalaisten arjen tai Suomen rajojen turvallisuutta.
27.11.2022 / Uutiset

Tapahtumat

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Leppävaaran suurmarkkinat

Leppävaaran suurmarkkinat

la 2.4. 09:00 - la 3.12. 15:00

LäkkitoriLäkkisepänkujaEspoo, Kartta

Espoon Keskustan teltta Leppävaaran suurmarkkinoilla!

Paikalla eduskuntavaaliehdokkaita ja luottamushenkilöitämme. Lisäksi vieraaksemme saapuu Keskustan europarlamentaarikko Mauri Pekkarinen kello 11.00.

Tervetuloa kysymään ajankohtaisista asioista ja antamaan evästyksiä!

Löydät Keskustan telttapaikan kauppakeskus Gallerian ja Leppävaaran terveysaseman väliltä Leppävaaranraitin varrelta.
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

41 kiinnostunut
Keskustan eduskuntavaaliristeily

Keskustan eduskuntavaaliristeily

pe 27.1. 15:00 - la 28.1. 11:00

Odotettu Keskustan eduskuntavaaliristeily tulee taas! 🛳️🍀

Keskustalaiset kohtaavat laineilla 27.-28. tammikuuta. Matkalla kuulet asiantuntijoita ajankohtaisista polttavista aiheista, tapaat keskustalaisia ympäri Suomen sekä viihdyt ja virkistyt hyvässä seurassa. Tarjolla on asian lisäksi koulutusta ja keskusteluja sekä virkistäytymistä ja viihdettä.

Eduskuntavaaliristeily kutsuu mukaan kaikki keskustalaiset. Viking Linen Gabriella-laiva lähtee Helsingistä perjantaina 27.1. klo 17 ja palaa Tallinnasta Helsinkiin lauantaina 28.1. klo 13.

Risteily on avoin kaikille Keskustan toiminnasta kiinnostuneille, jäsenille, järjestötoimijoille, kunta- ja aluepäättäjille sekä eduskuntavaaliehdokkaille kampanjatiimeineen. Risteilyn ohjelma tarjoaa jokaiselle jotakin!


Tule mukaan! Paikkoja on rajallinen määrä.

🔹Lisätiedot, hinnat ja hyttivaraukset: www.matkapojat.fi/keskusta

🔹Alustava seminaariohjelma:
www.keskusta.fi/vaaliristeily
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

55 kiinnostunut  ·  81 menossa

Kaikki tapahtumat

K-Studio

Mikä muuttuu yrittäjien eläkelaissa? Yrittäjien eläkelain (YEL) uudistus etenee. Huolet on kuultu. Mikä laissa muuttuu? Keskustelemassa eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja, Keskustan varapuheenjohtaja Markus Lohi, valiokunnan jäsenet, kansanedustajat Hanna-Leena Mattila ja Pekka Aittakumpu sekä Mikro- ja yksinyrittäjät ry:n puheenjohtaja Liisa Hanén ja Suomen Yrittäjien työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén.
30.11.2022 / K-Studio
Mikä muuttuu yrittäjien eläkelaissa?

Mikä muuttuu yrittäjien eläkelaissa? Yrittäjien eläkelain (YEL) uudistus etenee. Huolet on kuultu. Mikä laissa muuttuu? Keskustelemassa eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja, Keskustan varapuheenjohtaja Markus Lohi, valiokunnan jäsenet, kansanedustajat Hanna-Leena Mattila ja Pekka Aittakumpu sekä Mikro- ja yksinyrittäjät ry:n puheenjohtaja Liisa Hanén ja Suomen Yrittäjien työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén.

Podcast

Mitkä ovat keinot, joilla toteuttaa monipaikkaisuus ja toisaalta mitkä ovat esteet, joita purkaa monipaikkaisen elämän tieltä? Hyvästä, monipaikkaisesta elämästä keskustelemassa historian tutkija, professori, Helsingin kaupungin kaupunginvaltuutettu Laura Kolbe sekä Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja, saarijärveläinen Petri Honkonen. Podcastin juontaa Keskustan viestintäpäällikkö Laura Ruohola.
13.11.2020 / Podcast

Blogit ja ryhmäpuheenvuorot

Keskustan Savola: Oma ruoka on järkäleasia suomalaisille ja Suomelle
Viljelijöiden pärjääminen on yhteinen asia.  Meidän pitää tehdä yhteistyötä reilumpien markkinoiden ja oikeudenmukaisemman tulonjaon puolesta. Kotimaisen ruuan ja isänmaan tähden. 
7.12.2022 / Blogit ja ryhmäpuheenvuorot
Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalli: Luontoa pitää suojella – omaisuuden suoja pitää turvata ja kustannukset jakaa oikeudenmukaisesti
Luonnon tilan parantaminen on yhteinen asia, ja siihen tarvitaan jokaista. Ihmisten omaisuuden suojan pitää kuitenkin toteutua kaikissa oloissa. Luonnonsuojelun kustannusten tulee jakaantua oikeudenmukaisesti. Hallituksen esityksessä näin ei ollut ja osa omaisuuden suojaa heikentävistä ja kustannuksia epäoikeudenmukaisesti kohdentavista seurauksista kävi ilmi vasta eduskuntakäsittelyn aikana.
29.11.2022 / Blogit ja ryhmäpuheenvuorot
Keskustan Kivisaari: Julkisten palveluiden saatavuus ja saavutettavuus on turvattava kaikissa tilanteissa
Keskusta tukee palvelujen uudistamista. Ehdoton vaatimuksemme kuitenkin on, että sähköisten palveluiden rinnalla pysyy mahdollisuus kasvokkain asiointiin ja puhelinpalveluun. Julkisten palveluiden saatavuus ja saavutettavuus on turvattava kaikissa tilanteissa, koko maassa ja jokaiselle suomalaiselle.
16.11.2022 / Blogit ja ryhmäpuheenvuorot

Pysy ajan tasalla

Tilaa Keskustan uutiskirje, olet ensimmäisenä kuulolla!

Uutiskirjeen tilaus

Syvenny näihin

EtusivuAjankohtaista