Skip to content

Kaupungissa on Keskusta

Kaupungissa on Keskusta -verkosto on Suomen Keskustan kaupunkitoiminnan verkosto. Se keskittyy erityisesti viiden suuren kaupungin (Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa ja Turku) kunnallisjärjestöjen toiminnan kehittämiseen ja kaupunkilaisjäsenten tukemiseen yhteistyössä paikallisten piirijärjestöjen kanssa.

Vuoden 2021 kaupunkitoiminnan painopisteitä ovat kuntavaalit ja ohjelmatyön aktivointi.

Keskusta yleispuolueena on varteenotettava vaihtoehto suomalaisessa politiikassa, oli paikkakunta mikä hyvänsä. Keskustalla on politiikan sisältökysymyksiin riittävät hartiat aatteensa ja ohjelmiensa kautta.

Verkoston tavoitteita on saada Keskustan vaikuttamisesta kaupunkiympäristössä entistä kiinnostavampaa ja innostavampaa, sekä parantaa puolueen kaupunkivaikuttajien osaamista ja keskinäistä yhteistyötä. Keskustan aate ei sitä estä.

Verkoston toiminnan muotoja ovat mm. sosiaalisen median ryhmäkeskustelu Kaupungissa on Keskusta -FB-ryhmässä, paikallisten resurssien rahoittaminen, koulutukset esim. viestinnästä sekä paikallisen vaikuttamisen tukeminen.

Tule mukaan ›

Tule mukaan verkostoon

Mukaan verkostoon pääset, kun ilmoitat kiinnostuksestasi alla olevalla lomakkeella. Keskustan toiminnasta paikallisella kaupunkilaistasolla pitkälti vastaa kunnallisjärjestömme, josta sinuun ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Verkostoa johtaa Keskustan varapuheenjohtaja Riikka Pakarinen.

Lisätietoja käytännön asioista puoluetoimistolla antaa kaupunkityön suunnittelija Miikkael Azaize.

Kaupunkitoiminnan verkosto

Lisätietoja:

Miikkael Azaize

Kaupunki- ja kansainvälisen työn suunnittelija
EtusivuVaikutaKaupunkitoiminta