Siirry sisältöön

Kaupungissa on Keskusta

Keskustan kaupunkitoiminnan tärkeimpänä tavoitteena on puolueen tunnettavuuden ja kannatuksen kasvattaminen kaupungeissa tulevina vuosina.

Olemassa olevaa paikallistoimintaa tuetaan kehittämällä kaupunkitoimijoiden välistä yhteistyötä, tarjoamalla tukea ohjelmatyöhön sekä järjestämällä kaupunkitoimintaa tukevia koulutuksia.  Tukea kohdistetaan sekä kunnallisjärjestöjen että valtuustoryhmien toimintaan hyödyntäen olemassa olevaa Keskustan kaupunkiverkostoa.

Kaiken kaupunkitoiminnan keskiössä ovat tavoitteellisuus ja paikallisuus. Puolueen tavoitteena on tukea kaupunkitoimijoiden asiantuntemukseen pohjautuvaa työtä, joka tuo esille keskustalaisia arvoja ja politiikkaa, sovittaen ne kaupunkien toimintaympäristöön ja ihmisten arkeen. Jäsenille avoin kaupunkiverkosto kokoontuu säännöllisesti toimintavuoden aikana, tavoitteenaan esittää omia kannanottoja ja avauksia kaupunkeja koskevista ajankohtaisista teemoista.

Verkoston toiminnan muotoja ovat mm. sosiaalisen median ryhmäkeskustelu Kaupungissa on Keskusta -FB-ryhmässä, paikallisten resurssien rahoittaminen, koulutukset esim. viestinnästä sekä paikallisen vaikuttamisen tukeminen.

Tule mukaan ›

Tule mukaan verkostoon

Mukaan verkostoon pääset, kun ilmoitat kiinnostuksestasi alla olevalla lomakkeella. Keskustan toiminnasta paikallisella kaupunkilaistasolla pitkälti vastaa kunnallisjärjestömme, josta sinuun ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Verkostoa johtaa Keskustan varapuheenjohtaja Hilkka Kemppi.

Lisätietoja käytännön asioista puoluetoimistolla antaa kaupunkityön suunnittelija Miikkael Azaize.

Kaupunkitoiminnan verkosto
EtusivuVaikutaKaupunkitoiminta