Siirry sisältöön

Huoneentaulu keskustalaisille ehdokkaille ja päättäjille

Antaessani suostumuksen Keskustan ehdokkaaksi vuoden 2025 alue- ja kuntavaaleihin sitoudun noudattamaan kampanjassani ja myöhemmin luottamustehtävää hoitaessani seuraavia periaatteita:

  1. Olen ylpeä mahdollisuudesta toimia keskustalaisena ehdokkaana ja luottamushenkilönä. Pyrin omalla toiminnallani vahvistamaan luottamusta kansanvaltaan.
  2. Toimin ehdokkaana ja kunta- ja aluepäättäjänä niin, että tuen Keskustan ja kaikkien sen ehdokkaiden ja luottamushenkilöiden menestystä.
  3. Ylläpidän hyvää henkeä keskustalaisten ehdokkaiden, luottamushenkilöiden ja järjestöväen kesken.
  4. Kohtelen kaikkia ehdokkaita ja päättäjiä puolueesta riippumatta asiallisesti ja kunnioittavasti.
  5. En hyväksy tai käytä vihapuheita missään yhteydessä tai muodossa.
  6. Sitoudun kunnallisjärjestön ja valtuustoryhmän päättämiin yhteisiin pelisääntöihin, esimerkiksi maksamalla luottamushenkilömaksua ja osallistumalla ryhmäkokouksiin.
  7. Olen valmis kertomaan tietoa luottamustehtävästäni Keskustan yhdistysten kokouksissa ja osallistumaan muutoinkin puolueen järjestötoimintaan, tilaisuuksiin ja tapahtumiin.
  8. Tuen parhaani mukaan uusien keskustatoimijoiden työtä ja edistän aktiivisesti tasa-arvoisia toimintatapoja Keskustassa. Kannustan erityisesti nuoria ja naisia pyrkimään kuntapäättäjiksi sekä osallistumaan muuhun puolueen toimintaan.
  9. Ristiriidat pyrin aina selvittämään asianomaisten kanssa ilman repivää julkista käsittelyä.
  10. Huolehdin siitä, että myös omat tukijani noudattavat tämän huoneentaulun periaatteita.

 

EtusivuKunta- ja aluevaalit 2025Keskustavaikuttajan huoneentaulu