Skip to content

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Juha Pylväs puoluekokouksessa: Nyt on kyse suomalaisten pärjäämisestä

(muutosvarauksin)

Keskustalaiset,

Kyllä me tästä nousemme, kun keskitymme ihmisten arjessa pärjäämiseen. Joutavanpäiväisyyksien aika politiikassa on ohi. Maailma on sellaisessa tilassa, että varmaa on vain epävarma. Pärjäävätkö suomalaiset? Pärjääkö Suomi? Näistä asioista nyt on kyse. Siitä, että ruokaa on lautasella, liikkumaan edelleen pääsee ja lämpöä riittää. Siitä, että rahat riittävät ja töitä on. Ihan perusasioista. Turvallisuudesta.

Aateveljet ja -sisaret,

Me tunnemme ihmisten arjen ja tämän maan joka sentiltään. Tiedämme, että leipä ei tule kaupasta tai lämpö pistorasiasta. Ne tulevat suomalaisten työstä. Maaseudulta ja maakunnista. Kautta Suomenmaan.

Juhlien aika on ohi

Suomi on tienhaarassa. Väärällä politiikalla voi tulla nälkä ja vilu. Ja puolet maasta tippuu siinä kyydistä. Että pärjätköön siellä selkosilla omillaan. Kunhan juhlat vain jatkuvat. Ei pärjääminen ole kuitenkaan postinumerosta kiinni. Jos on ahtaalla viljelijä, niin ahtaalla on myös moni lapsiperhe. Pienellä eläkkeellä sinnittelevistä puhumattakaan. Juhlien aika on ohi. Samoin pelkkien puheiden. Jos lupaa muutosta, pitää esittää ratkaisuja.

Suomalaiset,
Kyllä me selviydymme, kun laitamme asiat tärkeysjärjestykseen ja pidämme yhtä. Silloin meistä jokainen pysyy mukana. Silloin koko maamme pärjää. Kotimaamme. Isänmaamme. Eiköhän jatketa yhdessä näitä töitä.

Lue seuraavaksi

Eduskuntaryhmän viikkotiedote: Keskustalta välikysymys lähipalveluiden pelastamiseksi
Keskustan eduskuntaryhmä tekee hallitukselle välikysymyksen neuvola, terveys-, vanhus- ja muista lähipalveluista. Tilanne sosiaali- ja terveyspalveluissa on vakava.
29.9.2023 / Eduskuntaryhmän viikkotiedote
Keskustalta välikysymys: Lähipalvelut pitää pelastaa
Keskusta tekee hallitukselle välikysymyksen terveys-, vanhus- ja muista suomalaisten lähipalveluista. Tilanne on vakava.
27.9.2023 / Uutiset
Keskustan puoluekokouksen kannanotto: Olli Rehn on suomalaisia yhdistävä voima
Keskustan puoluekokouksen mukaan presidentinvaaleissa on kyse siitä, kuka ehdokkaista on paras täyttämään presidentiltä vaadittavat edellytykset vaikeassa ja vaarallisessa kansainvälisessä tilanteessa. Puoluekokouksen kanta on selvä: Keskustan ehdokas Suomen tasavallan presidentiksi on filosofian tohtori Olli Rehn.
23.9.2023 / Uutiset
EtusivuAjankohtaistaUutisetEduskuntaryhmän puheenjohtaja Juha Pylväs puoluekokouksessa: Nyt on kyse suomalaisten pärjäämisestä