Kalli, Ovaska ja Kinnunen Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajistoon, Kosonen ehdokas eduskunnan ympäristövaliokunnan johtoon

Keskustan eduskuntaryhmä teki ryhmäkokouksessaan 15.9. henkilövalintoja.

Eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi tehtävästä luopuneen Juha Pylvään tilalle valittiin yksimielisesti Eeva Kalli.

Hän on ensimmäisen kauden kansanedustaja Satakunnan vaalipiiristä. Aiemmin Kalli on toiminut eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtajana.

Eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtajaksi Kallin tilalle valittiin yksimielisesti Jouni Ovaska.

Hän on ensimmäisen kauden kansanedustaja Pirkanmaan vaalipiiristä. Aiemmin Ovaska on toiminut eduskuntaryhmän 2. varapuheenjohtajana.

Eduskuntaryhmän 2. varapuheenjohtajaksi Ovaskan tilalle valittiin yksimielisesti Mikko Kinnunen. Hän on ensimmäisen kauden kansanedustaja Oulun vaalipiiristä.

Eduskuntaryhmän ehdokas eduskunnan ympäristövaliokunnan puheenjohtajaksi tehtävästä luopuvan Juha Sipilän tilalle on Hanna Kosonen.

Hän on toisen kauden kansanedustaja  Kaakkois-Suomen vaalipiiristä ja on toiminut pitkään ympäristövaliokunnan jäsenenä ja aiemmin mm. tiede- ja kulttuuriministerinä. Myös Kososen valinta oli yksimielinen.

Lisätietoja:
eduskuntaryhmän pääsihteeri Timo Portaankorva
puh. 040 590 7956

Lue seuraavaksi

Muutoksia Keskustan kansanedustajien valiokunta- ja toimielinjäsenyyksiin – Kulmuni ehdokas talousvaliokunnan varapuheenjohtajaksi
Keskustan eduskuntaryhmä päätti ryhmäkokouksessaan torstaina 22.9. muutoksista kansanedustajien valiokunta- ja toimielinjäsenyyksiin.
22.9.2022 / Uutiset
Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Eeva Kalli: Kun suomalaiset pärjäävät, Suomi pärjää
Suomalaisten turvallisuus ja hyvinvointi ovat Keskustan tärkeimmät tavoitteet. Ajat ovat vakavat. Nyt pitää toimia tavalla, joka vahvistaa suomalaisten luottamusta tulevaan.
20.9.2022 / Blogit ja ryhmäpuheenvuorot
Valtiovarainministeri Annika Saarikko budjetin esittelyssä: Turvaa talven yli, kasvun eväitä tulevaisuuteen
Ensi vuoden budjetin tarkoituksena on tarjota turvaa talven yli, ja kasvun eväitä pitkälle tulevaisuuteen.
20.9.2022 / Uutiset
EtusivuAjankohtaistaUutisetKalli, Ovaska ja Kinnunen Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajistoon, Kosonen ehdokas eduskunnan ympäristövaliokunnan johtoon