Keskustan Vihreä Vappu kautta maan

Keskusta Uutiset
Keskusta Uutiset

Keskustan Vihreä Vappu

Helsinki

Vihreä vappu perjantaina 1.5. klo 13 Kyösti Kallion patsaalla. Puhujina puoluesihteeri Timo Laaninen, kansanedustaja Olli Rehn ja puheenjohtaja Ville-Veikko Rantamaula. Musiikista vastaa SinettiSeitsikko.

Hyvinkää

Vihreä Vappu perjantaina 1.5. klo 11 Hyvinkään Hitsaaja-patsaalla. Puhujana kansanedustaja Antti Kaikkonen.

Turku

Keskustan valtuustoryhmä jalkautuu vapunpäivänä 1.5. klo 12 – 13 Turun Vähätorille. Simatarjoilu.
Paikalla ovat valtuustoryhmän pj. Jarmo Laivoranta, vpj. kansanedustaja Annika Saarikko ja valtuutetut Sakari Hihnala, Alas Ali sekä varavaltuutetut Seppo Muurinen, Riitta Karjalainen ja Raija Eeva. Paikalla myös ryhmän sihteeri Tiina Uutela ja kunnallisjärjestön pj. Matias Ollila.

Tampere

Vihreä Vappu Tampereella perjantaina 1.5. klo 10.30 Hämeenpuiston tapahtuma-aukiolla, pääkirjasto Metson vieressä. Puhujana kansanedustaja Mikko Alatalo, paikalla myös muita tamperelaisia keskustavaikuttajia. Tarjolla simaa ja munkkeja.

Hämeenlinna

Vihreä vappu kävelykatu Reskalla perjantaina 1.5. klo 12 – 13. Puhujana kunnanhallituksen jäsen Hannu Kärpänen.

Mikkeli

Vihreä Vappu Mikkelissä Kirkkopuistossa perjantaina 1.5. klo 12. Tilaisuudessa puhuvat kansanedustajat Jari Leppä ja Hanna Kosonen

Savonlinna

Vihreä Vappu Savonlinnassa Joel Lehtosen patsaalla perjantaina 1.5. klo 10. Tilaisuudessa puhuvat kansanedustajat Hanna Kosonen ja Jari Leppä.

Jyväskylä

Keskustan Keski-Suomen piiri järjestää eduskuntavaalien kiitostilaisuuden vappuaattona 30.4. kävelykadulla klo 10 – 14.

Seinäjoki

Vihreä Vappu perjantaina 1.5. klo 11 – 13 Seinäjoen Torikeskuksessa. Puhujina kansanedustajat Lasse Hautala, Antti Kurvinen ja Mikko Savola sekä piirin puheenjohtaja. Esko Lehtimäki. Musiikkia, arvontaa, ilmapalloja ja rentoa yhdessäoloa.

Oulu

Keskustan Vihreä Vappu torstaina 30.4. klo 16 Rotuaarilla. Puheet kansanedustaja Ulla Parviainen ja Suomen Keskustanuorten puheenjohtaja Teppo Säkkinen, musiikkia, simaa, munkkeja ja ilmapalloja.

Raahe

Seutukunnallinen Vihreä Vappu Raahessa Raatihuoneen puistossa torstaina 30.4. klo 19.

Ohjelmassa Kekkospatsaan lakitus, puhujina Inkeri Kerola ja Hanna-Leena Mattila. Tarjolla munkkeja, simaa ja ilmapalloja.

Kajaani

Vihreä vappu torstaina 30.4. klo 18 Kekkos-patsaalla. Puhujina kansanedustajat piirin puheenjohtaja Timo Korhonen ja Marisanna Jarva. Fanfaarit soittaa Tuomas Kettunen. Sima -ja munkkitarjoilu.

Kuopio

Kuopion tori perjantaina 1.5. klo 12.15 puhujina kunnallisjärjestön puheenjohtaja Antti Kivelä ja kansanedustaja Markku Rossi

Suonenjoki

Suonenjoen tori perjantaina 1.5. klo 10 puhuu kansanedustaja Markku Rossi

Siilinjärvi

Siilinjärven tori perjantaina 1.5. klo 10 puhuvat kansanedustajat Hannakaisa Heikkinen, Elsi Katainen ja Markku Rossi.

Leppävirta

Leppävirran tori perjantaina 1.5. klo 10 puhujana kunnanhallituksen vpj. Aino Kanniainen

Pietarsaari

Pietarsaaren torilla perjantaina 1.5. klo 12 lähtien tarjolla ilmapalloja, simaa, makkaraa

Tornio

Vihreä Vappu Tornion kävelykadulla perjantaina 1.5. klo 13. Puhujina kansanedustajat Katri Kulmuni ja Mikko Kärnä. Munkki- ja simatarjoilu.

Kemijärvi

Keskustaväen Wihreä Wappu Taivaan tulien aukiolla 1.5.2015 klo 14. Vappupuhujat: kansanedustaja Markus Lohi, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Heikki Nivala. Esiintyy Petteri Salmijärvi, Pasi Laitila ja Eero Kaisamatti. Sima- ja munkkitarjoilu. Arvontaa.

Rovaniemi

Keskustan Vappu Lordin aukiolla Rovaniemellä 1.5. klo 12. Tarjolla simaa ja munkkeja.

Lue seuraavaksi

Keskustan Honkonen: Parkkipaikkavero suoraan silppuriin
Keskustan varapuheenjohtaja Petri Honkosen mukaan Keskusta huolehtii siitä, että pysäköinnistä ei tule verotettavaa etua. Perjantaina (17.9.) uutisoitiin virkamiesselvityksestä, jossa väläyteltiin ideaa työpaikkapysäköinnin verottamisesta.
17.9.2021 / Uutiset
Keskustan Riikka Pakarinen: Perheasuntojen rakentamista ei saa kaupungeissa unohtaa
Suomalaista asuntotuotantoa kaupungeissa pitää Keskustan varapuheenjohtaja, Kaupungissa on Keskusta -verkoston vetäjän Riikka Pakarisen mukaan monipuolistaa. Varsinkin perheasunnot ovat jääneet rakentamisessa alakynteen, kun uusien asuntojen keskikoko on viimeisen kymmenen vuoden aikana huomattavasti pienentynyt.
17.9.2021 / Uutiset
K-studion vieraana eduskunnan talousvaliokunnan varapuheenjohtaja Hanna Kosonen ja Pellervon taloustutkimuksen toimitusjohtaja Markus Lahtinen. Keskustelussa Suomen talous. Miksi talous on elpynyt niin nopeasti? Millä keinoin pysymme kiinni kasvussa? Kuinka suuri merkitys ympäristöteknologialla eli ilmastotoimilla voi olla Suomen taloudelle työllisyyden näkökulmasta? Muun muassa näihin kysymyksiin studiossa haetaan vastauksia.
16.9.2021 / K-Studio
EtusivuAjankohtaistaUutisetKeskustan Vihreä Vappu kautta maan