Keskustan Vihreä Vappu kautta maan

Keskusta Uutiset
Keskusta Uutiset

Keskustan Vihreä Vappu

Helsinki

Vihreä vappu perjantaina 1.5. klo 13 Kyösti Kallion patsaalla. Puhujina puoluesihteeri Timo Laaninen, kansanedustaja Olli Rehn ja puheenjohtaja Ville-Veikko Rantamaula. Musiikista vastaa SinettiSeitsikko.

Hyvinkää

Vihreä Vappu perjantaina 1.5. klo 11 Hyvinkään Hitsaaja-patsaalla. Puhujana kansanedustaja Antti Kaikkonen.

Turku

Keskustan valtuustoryhmä jalkautuu vapunpäivänä 1.5. klo 12 – 13 Turun Vähätorille. Simatarjoilu.
Paikalla ovat valtuustoryhmän pj. Jarmo Laivoranta, vpj. kansanedustaja Annika Saarikko ja valtuutetut Sakari Hihnala, Alas Ali sekä varavaltuutetut Seppo Muurinen, Riitta Karjalainen ja Raija Eeva. Paikalla myös ryhmän sihteeri Tiina Uutela ja kunnallisjärjestön pj. Matias Ollila.

Tampere

Vihreä Vappu Tampereella perjantaina 1.5. klo 10.30 Hämeenpuiston tapahtuma-aukiolla, pääkirjasto Metson vieressä. Puhujana kansanedustaja Mikko Alatalo, paikalla myös muita tamperelaisia keskustavaikuttajia. Tarjolla simaa ja munkkeja.

Hämeenlinna

Vihreä vappu kävelykatu Reskalla perjantaina 1.5. klo 12 – 13. Puhujana kunnanhallituksen jäsen Hannu Kärpänen.

Mikkeli

Vihreä Vappu Mikkelissä Kirkkopuistossa perjantaina 1.5. klo 12. Tilaisuudessa puhuvat kansanedustajat Jari Leppä ja Hanna Kosonen

Savonlinna

Vihreä Vappu Savonlinnassa Joel Lehtosen patsaalla perjantaina 1.5. klo 10. Tilaisuudessa puhuvat kansanedustajat Hanna Kosonen ja Jari Leppä.

Jyväskylä

Keskustan Keski-Suomen piiri järjestää eduskuntavaalien kiitostilaisuuden vappuaattona 30.4. kävelykadulla klo 10 – 14.

Seinäjoki

Vihreä Vappu perjantaina 1.5. klo 11 – 13 Seinäjoen Torikeskuksessa. Puhujina kansanedustajat Lasse Hautala, Antti Kurvinen ja Mikko Savola sekä piirin puheenjohtaja. Esko Lehtimäki. Musiikkia, arvontaa, ilmapalloja ja rentoa yhdessäoloa.

Oulu

Keskustan Vihreä Vappu torstaina 30.4. klo 16 Rotuaarilla. Puheet kansanedustaja Ulla Parviainen ja Suomen Keskustanuorten puheenjohtaja Teppo Säkkinen, musiikkia, simaa, munkkeja ja ilmapalloja.

Raahe

Seutukunnallinen Vihreä Vappu Raahessa Raatihuoneen puistossa torstaina 30.4. klo 19.

Ohjelmassa Kekkospatsaan lakitus, puhujina Inkeri Kerola ja Hanna-Leena Mattila. Tarjolla munkkeja, simaa ja ilmapalloja.

Kajaani

Vihreä vappu torstaina 30.4. klo 18 Kekkos-patsaalla. Puhujina kansanedustajat piirin puheenjohtaja Timo Korhonen ja Marisanna Jarva. Fanfaarit soittaa Tuomas Kettunen. Sima -ja munkkitarjoilu.

Kuopio

Kuopion tori perjantaina 1.5. klo 12.15 puhujina kunnallisjärjestön puheenjohtaja Antti Kivelä ja kansanedustaja Markku Rossi

Suonenjoki

Suonenjoen tori perjantaina 1.5. klo 10 puhuu kansanedustaja Markku Rossi

Siilinjärvi

Siilinjärven tori perjantaina 1.5. klo 10 puhuvat kansanedustajat Hannakaisa Heikkinen, Elsi Katainen ja Markku Rossi.

Leppävirta

Leppävirran tori perjantaina 1.5. klo 10 puhujana kunnanhallituksen vpj. Aino Kanniainen

Pietarsaari

Pietarsaaren torilla perjantaina 1.5. klo 12 lähtien tarjolla ilmapalloja, simaa, makkaraa

Tornio

Vihreä Vappu Tornion kävelykadulla perjantaina 1.5. klo 13. Puhujina kansanedustajat Katri Kulmuni ja Mikko Kärnä. Munkki- ja simatarjoilu.

Kemijärvi

Keskustaväen Wihreä Wappu Taivaan tulien aukiolla 1.5.2015 klo 14. Vappupuhujat: kansanedustaja Markus Lohi, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Heikki Nivala. Esiintyy Petteri Salmijärvi, Pasi Laitila ja Eero Kaisamatti. Sima- ja munkkitarjoilu. Arvontaa.

Rovaniemi

Keskustan Vappu Lordin aukiolla Rovaniemellä 1.5. klo 12. Tarjolla simaa ja munkkeja.

Lue seuraavaksi

Keskustan Savola: Oma ruoka on järkäleasia suomalaisille ja Suomelle
Viljelijöiden pärjääminen on yhteinen asia.  Meidän pitää tehdä yhteistyötä reilumpien markkinoiden ja oikeudenmukaisemman tulonjaon puolesta. Kotimaisen ruuan ja isänmaan tähden. 
7.12.2022 / Blogit ja ryhmäpuheenvuorot
Keskustan Saarikko ja Kalli: Luonto ja talous pystytään yhdistämään
Saarikon ja Kallin mukaan uusi luonnonsuojelulaki vahvistaa entisestään taloudellisen tuen mahdollisuuksia nimenomaan vapaaehtoisille suojeluohjelmille. Vapaaehtoisuus - ei ylhäältä saneleminen - on näissä asioissa kestävä tie edetä. Lisäksi esimerkiksi malminetsintä kielletään kansallispuistoissa ja luonnonpuistoissa kokonaan, ja valtion muilla suojelualueilla sen edellytyksiä tiukennetaan.
3.12.2022 / Uutiset
Mikä muuttuu yrittäjien eläkelaissa? Yrittäjien eläkelain (YEL) uudistus etenee. Huolet on kuultu. Mikä laissa muuttuu? Keskustelemassa eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja, Keskustan varapuheenjohtaja Markus Lohi, valiokunnan jäsenet, kansanedustajat Hanna-Leena Mattila ja Pekka Aittakumpu sekä Mikro- ja yksinyrittäjät ry:n puheenjohtaja Liisa Hanén ja Suomen Yrittäjien työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén.
30.11.2022 / K-Studio
EtusivuAjankohtaistaUutisetKeskustan Vihreä Vappu kautta maan