Skip to content

Vielä ehdit mukaan Keskustan eduskuntavaaliristeilylle – ilmoittaudu mukaan 10.1.2023 mennessä.

Vielä ehdit mukaan Keskustan eduskuntavaaliristeilylle – ilmoittaudu mukaan 10.1.2023 mennessä.

Helsingistä Tallinnaan suuntautuvalla risteilyllä valmistaudumme yhdessä eduskuntavaaleihin. Kohtaamme yhdessä laineilla 27. – 28. tammikuuta 2023.

Eduskuntavaaliristeilyllä pääsemme pitkästä aikaa kohtaamaan yhdessä Keskustan puoluejohtoa, ministereitä, kansanedustajia sekä puolueväkeä ympäri Suomen. Viking Linen Gabriella-laiva lähtee Helsingistä perjantaina 27.1. klo 17 ja palaa Tallinnasta Helsinkiin lauantaina 28.1. klo 13.

Ennen risteilyä virittäydymme tunnelmaan Vaalistartissa Helsingin Tennispalatsissa klo 13.30, olet tervetullut mukaan! Startissa julkistetaan vaaliohjelma ja eduskuntavaalikampanjan ilme. Iloista tunnelmaa starttiin tuo aina yhtä aurinkoinen Arja Koriseva. Vaalistartissa esiintyy myös 16-vuotias sähkökitaravirtuoosi Juho Ranta-Maunus.

Eduskuntavaaliristeilyn ohjelmassa on koko risteilyn täydeltä ajankohtaiskeskusteluja, seminaareja sekä koulutusta jäsenille, järjestötoimijoille, kunta- ja aluepäättäjille sekä eduskuntavaaliehdokkaille kampanjatiimeineen. Risteily tarjoaa erinomaiset puitteet verkostoitumiselle, joten risteilylle kannattaa kutsua mukaan keskustan toiminnasta kiinnostuneet tuttavatkin.

Vaaliristeilyllä pääset myös rentoutumaan ja viihtymään. Illalla risteilymusiikista vastaa Punatähdet. Laivalla luvassa myös hyvää ruokaa ja virkistävää ohjelmaa.

Vaaliristeilyllä mukana ovat puoluejohto, ministerit sekä kansanedustajia. Ulkopuolisina asiantuntijoina risteilyn seminaareissa ovat mm. Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies, ja MDI:n johtava asiantuntija Timo Aro, sosiaalipalveluja tarjoavan Hoivatie ry:n toimitusjohtaja Tiina Haanpää, asiantuntija Samuel Salovuori Mieli ry, toimitusjohtaja Jan Erola, Viestintätoimisto Kravat, politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala, Keski-Suomen hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja Maria-Kaisa Aula, Ajatuspaja Alkion tutkimuspäällikkö Pauliina Maukonen, esiintymiskouluttaja Piia Koriseva ja tyylikouluttaja Ulla Rask. Risteilyn juontaa valloittava Vappu Pimiä.

Risteily on avoin kaikille keskustalaisille ja Keskustan toiminnasta kiinnostuneille, jäsenille, järjestötoimijoille, kunta- ja aluepäättäjille sekä eduskuntavaaliehdokkaille kampanjatiimeineen.

Tule mukaan! Paikkoja on rajallinen määrä.

Varaa paikkasi. Lisätiedot, hinnat ja hyttivaraukset:

www.matkapojat.fi/keskusta

Alustava seminaariohjelma:

www.keskusta.fi/vaaliristeily

Lisätietoja:

 

Suvi Louhelainen

Järjestökehittäjä

Lue seuraavaksi

Keskustan puoluekokouksen kannanotto: Olli Rehn on suomalaisia yhdistävä voima
Keskustan puoluekokouksen mukaan presidentinvaaleissa on kyse siitä, kuka ehdokkaista on paras täyttämään presidentiltä vaadittavat edellytykset vaikeassa ja vaarallisessa kansainvälisessä tilanteessa. Puoluekokouksen kanta on selvä: Keskustan ehdokas Suomen tasavallan presidentiksi on filosofian tohtori Olli Rehn.
23.9.2023 / Uutiset
Keskustan puoluesihteeriksi valittu Antti Siika-Aho
Keskustan uusi puoluesihteeri on filosofian maisteri, yhteiskuntasuhdepäällikkö Antti Siika-Aho.
23.9.2023
Keskustan varapuheenjohtajaksi on valittu Hilkka Kemppi
Varapuheenjohtajan paikka aukeni, kun Riikka Pakarinen ilmoitti luopuvansa varapuheenjohtajan tehtävästä Turun ylimääräisessä puoluekokouksessa.
23.9.2023 / Uutiset
EtusivuAjankohtaistaUutisetVielä ehdit mukaan Keskustan eduskuntavaaliristeilylle – ilmoittaudu mukaan 10.1.2023 mennessä.