Siirry sisältöön

Puoluekokouspaikalle saavutaan kirjautumis- ja ilmoittautumispisteen kautta. Kirjautumisessa tunnistetaan ennakkoon ilmoittautuneet viralliset puoluekokousedustajat, kokouspaikalla ilmoittautuvat viralliset kokousedustajat ja kokouksen seuraajat.

Kaikkien virallisten puoluekokousedustajien (myös ennakkoilmoittautuneet viralliset edustajat) tulee kirjautua kokoukseen kokouspaikalla pe 14.6. klo 11-14 tai viimeistään la 15.6. klo 8.00-10.30 välillä.

Lisäksi kokouspaikalla on ilmoittautumispisteet medialle, kutsuvieraille, toimihenkilöille ja talkoolaisille.

Varautukaa todistamaan tarvittaessa henkilöllisyytenne kirjautumispisteellä Myös ajokortti käy tunnistusvälineeksi. Tarvittaessa myös kokouksen toimihenkilöt voivat tunnistaa kokousedustajan. 

Kirjautumispisteellä kertokaa nimenne sekä esittäkää henkilöllisyystodistus. Kirjautumispisteellä saatte kokousmateriaalit, kokoustunnisteina toimivan rannekkeen ja kaulassa roikkuvan passin. Viralliset kokousedustajat saavat lisäksi äänestysliput.

Jätättehän ylimääräiset kantamukset ja tarvikkeet kokouspaikan narikkaan, majoitukseen tai ajoneuvoon. Kiinnittäkää kuoressa saamanne ranneke ranteeseen ja pitkää se ranteessa koko kokousviikonlopun ajan.

EtusivuPuoluekokous 2024Kirjautuminen puoluekokouspaikalla