Siirry sisältöön

Hae Keskustan Tulevaisuusakatemian vapaaehtoiseksi kouluttajaksi

Keskustan jäsenilleen tarjoama koulutuskokonaisuus uudistuu syksystä 2024 alkaen. Uusi Keskustan Tulevaisuusakatemia tarjoaa jäsenille mahdollisuuksia kehittää poliittisessa vaikuttamisessa, luottamustoimissa ja järjestötyössä tarvittavaa osaamista. Tulevaisuusakatemia tarjoaa Keskustan jäsenille järjestelmällisesti toteutuvan ja monipuolisia koulutuksia sisältävän kokonaisuuden. Keskustan Tulevaisuusakatemian ensimmäiset, kunta- ja aluevaaleja tukevat koulutukset käynnistyvät jo tulevana syksynä.

Keskustan kouluttajaverkosto toimii syksystä alkaen ”Kouluttajatiiminä”. Valittavat kouluttajatiimin asiantuntijat toimivat Tulevaisuusakatemian kouluttajina yhdessä Maaseudun Sivistysliiton, Keskustan puoluetoimiston ja piiritoimistojen asiantuntijoiden kanssa. Kouluttajatiimiin valitaan 8–12 henkilöä.

Kouluttajatiimin kouluttajilta odotamme:

  • osaamista, joka vastaa Keskustan Tulevaisuusakatemiassa tarjottavien koulutusten sisältöjä
  • kykyä kouluttaa myös verkossa
  • innostavaa ja vuorovaikutteista otetta sekä verkossa että läsnä

Huomioithan, että kouluttajan rooli on omanlaisensa vapaaehtoistyön rooli – voit antaa osaamistasi ja koulutuskokemustasi muille Keskustan jäsenille ja saat työstä pienen korvauksen. Kouluttajakorvaus on 1.8.2024 alk. 70 € / tunti pidetyistä tunneista (valmistelusta ei makseta) sekä matkakustannukset puolueen matkustusohjesäännön mukaisesti. Maksamme palkkion myös ennalta sovituista piirien ja yhdistysten omista täsmäkoulutuksista, eli Keskustan yhdistyksille on edelleen tarjolla mahdollisuus maksuttomiin koulutuksiin Tulevaisuusakatemiaan sisältyvien koulutusten ohella.

Tulevaisuusakatemian koulutukset pidetään suurimmaksi osaksi verkossa, mutta myös läsnäkoulutukset ovat mahdollisia. Kouluttajat saavat käyttöönsä valmiit, koulutuskumppanimme Maaseudun Sivistysliiton tuottamat materiaalit. Koulutusten osaamistavoitteet ja tarkemmat sisällöt ilmoitetaan valituille myöhemmin.

Haku kouluttajatiimiin on avoinna 16.6.2024 asti:
https://link.webropolsurveys.com/S/3C7D77C56C3C9FE7

Kouluttajavalinnat tehdään Maaseudun Sivistysliiton, puolueen piirien toiminnanjohtajien sekä puoluetoimiston yhteistyönä. Valittuihin henkilöihin ollaan yhteydessä kesäkuun aikana.

Lisätiedot:

Niina Vuori
koulutussuunnittelija
niina.vuori@msl.fi
p. 040 774 9378

Suvi Louhelainen
kehitysasiantuntija
suvi.louhelainen@keskusta.fi
p. 050 574 5920

 

Lue seuraavaksi

Keskustan Jyväskylän puoluekokouksen kannanotto 16.6.2024: Jokainen nuori tarvitsee turvallisen aikuisen
Keskustan mielestä jokainen nuori tarvitsee arkeensa vähintään yhden turvallisen aikuisen. Yksikin kiusattu, syrjäytynyt tai koulusta pudonnut nuori on sivistysliike keskustalle liikaa. Keskusta edellyttää toimivaa oppilashuoltoa ja haluaa vahvistaa sitä.
16.6.2024 / Uutiset
EtusivuAjankohtaistaUutisetHae Keskustan Tulevaisuusakatemian vapaaehtoiseksi kouluttajaksi