Siirry sisältöön

Keskusta hakee kahta tekijää joukkoonsa

Suomen Keskusta on suuri suomalainen puolue, jolla on jäseniä noin 80 000. Keskusta on omaleimainen, suomalaisista aatejuurista versonut kansanliike. Keskusta on jotain perinteikästä ja ainutlaatuista. Se on puolue, jolle tarkeitä arvoja ovat esimerkiksi ihmisen ja luonnon kestävä kumppanuus. Keskusta puolustaa tasa-arvoista elämää Suomen jokaisessa kolkassa. Me emme ole haalea keskiarvo äärilaidoista, vaan ylpeästi keskellä oleva voima, johon voi liittää vahvuuksia, joita muilla ei ole.

Tule meille töihin!

Oletko innovatiivinen ja tulevaisuuteen katsova tekijä, joka ei pelkää haasteita? Meillä olisi sinulle töitä! Etsimme työyhteisöömme Keskustan puoluetoimistolle Helsinkiin kahta tekijää puolue- ja järjestötoiminnan näköalapaikalle kehittämään toimintaamme entistä paremmaksi.

Järjestökehittäjä

Järjestökehittäjänä katseesi on aina tulevaisuudessa. Sinulla on kehittävä ote kaikkeen, mihin ryhdyt. Järjestökehittäjänä vastaat siitä, että Keskusta kulkee aina järjestötoiminnan aallonharjalla ja uskallat ravistella perinteisiäkin rakenteita.

Tehtävänkuvaan kuuluu isoja ja pieniä muuttuvia projekteja, joiden organisoiminen ja aikataulussa pitäminen on vastuullasi. Suunnittelet uutta ja kehität jo olemassa olevaa koko järjestötoiminnan laajuudelta.

Järjestökehittäjän työssä järjestötoiminnan monipuolinen tuntemus on eduksi. Paineensietokyky ja innovatiivisuus ovat valttejasi. Erilaisten tietojärjestelmien käyttö on sinulle tuttua ja pystyt vastaamaan esimerkiksi puoluetoiminnan rekisterin käytöstä ja kehittämistarpeista.

Työssäsi osallistut myös yhtenä työyhteisön jäsenenä puoluetoiminnan muihin moninaisiin tehtäviin. Työ edellyttää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä.

Kaupunki- ja kansainvälisen työn suunnittelija

Kaupunki- ja kansainvälisen työn suunnittelijana vastaat Keskustan kaupunkitoiminnan organisoimisesta ja kehittämisestä sekä puolueen kansainvälisten yhteyksien ylläpitämisestä ja suhteiden luomisesta. Tehtävässä yhdistyvät poliittinen suunnittelu, järjestötoiminta, viestinnällisen sisällön luominen, hallinnollinen osaaminen sekä kansainvälisyys.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ohjelmatyöstä ja järjestötoiminnan koordinoinnista. Lisäksi sinun tulee hallita myös tekstisisällön tuottaminen. Kansainvälisellä kentällä toimimista edesauttaa hyvä englannin kielen taito.

Työssäsi osallistut myös yhtenä työyhteisön jäsenenä puoluetoiminnan muihin moninaisiin tehtäviin. Työ edellyttää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen viimeistään tiistaina 22.3.2022 klo 23.59 sähköpostilla osoitteeseen: rekry@keskusta.fi Viestin aiheeksi tehtävä mitä haet. Toivomme Sinun voivan aloittaa tehtävässä 2.5.2022.

Lisätietoja: puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen (puh. +358 40 539 5090), maanantaina 14.3. klo 16–17 tai hallintopäällikkö Merja Perälä (puh. +358 50 388 0030) keskiviikkona 16.3. klo 16–18 ja torstaina 17.3. klo 11.30–13.00.

Lue seuraavaksi

Tiejyrä, soppatykki vai keskustalainen sopu
Keskustalaiset kansanedustajat tivasivat eduskunnan kyselytunnilla, mitä sosiaali- ja terveyspalveluita hallitus aikoo leikata. Ministerin mukaan vaikeiden päätösten tekeminen on vaikeaa. Konkelossa oleviin työmarkkinakysymyksiin keskusta vaatii neuvottelu- ja sopimisratkaisuja jyräämisen ja soppatykkien sijaan. Omaa malliaan keskusta ehdottaa myös aikuiskoulutustuen pelastamiseksi. Hallitus aikoo lakkauttaa käytetyn ja järkevän tuen. Eduskunnassa muistettiin myös Ukrainan sodan alkamispäivää ja vietettiin hiljainen hetki.
23.2.2024 / Eduskuntaryhmän viikkotiedote
Hyvin toimiva yhteistyö luo turvaa
Keskustan mielestä Suomen osallistuminen Naton toimintaan Itämerellä ja Kaakkois-Euroopassa on perusteltua. Keskustan ryhmäpuheen aiheesta eduskunnassa piti Itä-Suomen Outokummusta tuleva kansanedustaja Hanna Räsänen. Hän totesi puheessaan kokeneensa kotiseudullaan konkreettisesti, kuinka tärkeää on viranomaisten hyvä yhteistyö. Räsänen muistutti, että se luo alueille turvaa.
22.2.2024 / Blogit ja ryhmäpuheenvuorot

Työmarkkinoiden konkeloa seuratessa Suomen ulkopuoliset ilkimykset iloissaan taputtavat ja maan talous sakkaa entisestään. Siksi Keskusta tarjoaa oikeiston tiejyräporukalle ja vasemmiston paikalleen juntatulle soppatykkijoukolle keskellä olevaa kolmatta tietä: sopimista. Keskustan Tuomas Kettunen pohti näitä asioita ryhmäpuheenvuorossaan eduskunnassa. Lisäksi hän muotoili myös vanhaa persuhokemaa uuteen uskoon: missä ps, siellä petetty vaalilupaus.
20.2.2024 / Blogit ja ryhmäpuheenvuorot
EtusivuAjankohtaistaUutisetKeskusta hakee kahta tekijää joukkoonsa