Skip to content

Keskustan isäverkosto tyytyväinen ja ylpeä puolustusministeri Kaikkosen päätöksestä

lapsi vanhempansa sylissä
lapsi vanhempansa sylissä

Eilen ensimmäistä kertaa kokoontunut Keskustan isäverkosto tervehti ilolla puolustusministeri Antti Kaikkosen ilmoitusta jäädä isyysvapaalle. Ministeri Kaikkonen johtaa joukkoja tässäkin keskeltä ja edestä, tämä on hieno esimerkki nykypäivän vanhemmuudesta ja vastuusta. Kaikkonen on tiettävästi ensimmäinen miesministeri, joka jää pidemmälle isyysvapaalle. Keskustan isäverkosto iloitsi, että tämä lasikatto murretaan nimenomaan apilajoukkueen riveistä.

Keskusta oli aktiivinen perhevapaauudistuksen eteenpäin viemisessä, uudistus astui voimaan elokuun alussa. Pohjoismaisittain vertailtuna suomalaiset isät käyttävät edelleen vähän oikeuttaan vanhempainvapaisiin. Kaikkosen esimerkin jälkeen toivottavasti useammat johtavissa asemissa työskentelevät isät ryhtyvät noudattamaan puolustusministerin asettamaa esimerkkiä.

Lauri Nikula

Keskustan isäverkoston puheenjohtaja

0409135722

Lue seuraavaksi

Eduskuntaryhmän viikkotiedote: Keskustalta välikysymys lähipalveluiden pelastamiseksi
Keskustan eduskuntaryhmä tekee hallitukselle välikysymyksen neuvola, terveys-, vanhus- ja muista lähipalveluista. Tilanne sosiaali- ja terveyspalveluissa on vakava.
29.9.2023 / Eduskuntaryhmän viikkotiedote
Keskustalta välikysymys: Lähipalvelut pitää pelastaa
Keskusta tekee hallitukselle välikysymyksen terveys-, vanhus- ja muista suomalaisten lähipalveluista. Tilanne on vakava.
27.9.2023 / Uutiset
Keskustan puoluekokouksen kannanotto: Olli Rehn on suomalaisia yhdistävä voima
Keskustan puoluekokouksen mukaan presidentinvaaleissa on kyse siitä, kuka ehdokkaista on paras täyttämään presidentiltä vaadittavat edellytykset vaikeassa ja vaarallisessa kansainvälisessä tilanteessa. Puoluekokouksen kanta on selvä: Keskustan ehdokas Suomen tasavallan presidentiksi on filosofian tohtori Olli Rehn.
23.9.2023 / Uutiset
EtusivuAjankohtaistaUutisetKeskustan isäverkosto tyytyväinen ja ylpeä puolustusministeri Kaikkosen päätöksestä