Siirry sisältöön

Keskustan Kurvinen eduskuntapuheessaan: Keskustan talousvaihtoehto on vastuullinen ja inhimillinen

Keskustan talousvaihtoehto on vastuullinen ja inhimillinen

Keskustan vaihtoehto hallituksen linjaukselle olisi velkaantua vähemmän, mutta toimia silti vastuullisesti ja tasapuolisesti. Keskusta tukisi lapsiperheitä ja sellaiseksi haluavia ja samalla kasvupanostuksia suunnattaisiin koko maahan. Lähipalveluita ja kunnon liikenneyhteyksiä tarvitaan Keskustan linjauksen mukaan ihan kaikkialla Suomessa.

– Keskustalla on rohkaiseva viesti: on olemassa vastuullisempi vaihtoehto. Niin taloudellisesti kuin inhimillisesti vastuullisempi. Se keskittyy arjen kuntoon laittamiseen rakentavalla otteella. Tavallisille suomalaisille on olemassa ääni täällä eduskunnassa. Se ääni on Keskusta ja Keskustan vaihtoehto, totesi Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kurvinen puheessaan Keskustan vaihtoehdosta hallituksen politiikalle.

Kurvinen listasi, että Keskustan vaihtoehdossa ei alenneta veroja velaksi kuten oikeistohallitus tekee. Keskustakaan ei kieltäytyisi kaikista säästöistä ja uudistuksista kuten puolestaan punavihreät oppositiopuolueet tekisivät. Näin ollen Keskustan vaihtoehto on oikeustajuun istuva rehellinen ja oikeudenmukainen esitys.

– Vaihtoehtomme puolustaa lähipalveluja. Se puolustaa arjessa välttämättömiä neuvolaa, hammaslääkäriä, vanhainkotia ja mielenterveyspalveluita. Me emme leikkaisi hyvinvointialueilta. Esitämme myös lähikoululisää, jolla tukisimme pienempiä kouluja, Kurvinen totesi.

Lue Kurvisen koko puhe.

Lue Keskustan vaihtoehto.

Lue seuraavaksi

Keskustan Jyväskylän puoluekokouksen kannanotto 16.6.2024: Jokainen nuori tarvitsee turvallisen aikuisen
Keskustan mielestä jokainen nuori tarvitsee arkeensa vähintään yhden turvallisen aikuisen. Yksikin kiusattu, syrjäytynyt tai koulusta pudonnut nuori on sivistysliike keskustalle liikaa. Keskusta edellyttää toimivaa oppilashuoltoa ja haluaa vahvistaa sitä.
16.6.2024 / Uutiset
EtusivuAjankohtaistaUutisetKeskustan Kurvinen eduskuntapuheessaan: Keskustan talousvaihtoehto on vastuullinen ja inhimillinen