Skip to content

Turvalliseen tulevaisuuteen -keskustelutilaisuus eduskunnan Kansalaisinfossa perjantaina 16.12. klo 9-

Turvalliseen tulevaisuuteen -keskustelutilaisuus eduskunnan Kansalaisinfossa perjantaina 16.12. klo 9-

Suomi on uuden edessä. Millaista ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa Suomen pitää tulevana Nato-jäsenenä epävarmassa maailmassa toteuttaa?

Tule keskustelemaan Suomen turvallisuudesta ja kuulemaan Keskustan näkemyksistä Keskustan eduskuntaryhmän järjestämään keskustelu- ja yleisötilaisuuteen

perjantaina 16.12. klo 9 – 9.45 eduskunnan Kansalaisinfoon (Pikkuparlamentti, Arkadiankatu 3).

Keskustelua johdattavat puolustusministeri Antti Kaikkonen, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Eeva Kalli ja Keskustan ulko- ja turvallisuuspoliittisen työryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Mikko Savola. Tilaisuuden vetää eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Jouni Ovaska.

Tilaisuudessa julkistetaan Keskustan päivitetty ulko- ja turvallisuuspoliittinen linjaus. Keskustelua voi seurata suorana myös Keskustan Facebookissa https://www.facebook.com/SuomenKeskusta ja nettisivuilla http://www.keskusta.fi. Kahvitarjoilu klo 8.30-.

Tervetuloa!

Ohjelma

klo 8.30 – Kahvi

klo 9- Avaus, Jouni Ovaska

Alustus, Antti Kaikkonen

klo 9.20 Kommenttipuheenvuorot, Eeva Kalli ja Mikko Savola

klo 9.30 Keskustelu ja kysymykset

klo 9.45 Tilaisuuden yhteenveto ja päätös, Jouni Ovaska

Lue seuraavaksi

Keskustan Kurvinen eduskuntapuheessaan: Keskustan talousvaihtoehto on vastuullinen ja inhimillinen
Keskustan vaihtoehto hallituksen linjaukselle olisi velkaantua vähemmän, mutta toimia silti vastuullisesti ja tasapuolisesti. Keskusta tukisi lapsiperheitä ja sellaiseksi haluavia ja samalla kasvupanostuksia suunnattaisiin koko maahan.
29.11.2023 / Uutiset
Keskustan Kurvinen: Keskustan vaihtoehto on rohkaiseva ja vastuullinen
Keskustan vaihtoehto hallituksen linjaukselle olisi velkaantua vähemmän, mutta toimia silti vastuullisesti ja tasapuolisesti. Keskusta tukisi lapsiperheitä ja sellaiseksi haluavia ja samalla kasvupanostuksia suunnattaisiin koko maahan. Lähipalveluita ja kunnon liikenneyhteyksiä tarvitaan Keskustan linjauksen mukaan ihan kaikkialla Suomessa.
29.11.2023 / Blogit ja ryhmäpuheenvuorot
Puoluevaltuuston kokouksen toinen päivä 26.11.2023
Puoluevaltuuston sunnuntaipäivä alkoi talousseminaarilla. Kokouksen päätösasioissa mm. eurovaaliehdokkaiden asettaminen.
27.11.2023 / K-Studio
EtusivuAjankohtaistaUutisetTurvalliseen tulevaisuuteen -keskustelutilaisuus eduskunnan Kansalaisinfossa perjantaina 16.12. klo 9-