Skip to content

Uusia työntekijöitä Keskustan puoluetoimistolle

Kuva: Jari Laukkanen / Suomenmaa

Kaupunki- ja kansainvälisen työn suunnittelijaksi puoluehallitus valitsi KTM Miikkael Azaizen. Azaize siirtyy puoluetoimistolle Keskustanuorten pääsihteerin tehtävästä. Hänellä on monipuolinen järjestökokemus Keskustanuorten ja Helsingin Keskustan toiminnasta sekä puolueen kansainvälisestä toiminnasta. Kaupunki- ja kansainvälisen työn suunnittelija vastaa Keskustan kaupunkitoiminnan organisoimisesta ja kehittämisestä sekä puolueen kansainvälisten yhteyksien ylläpitämisestä ja suhteiden luomisesta. Azaize aloittaa tehtävässä 9.5.2022.

Järjestökehittäjäksi valittiin agrologi (YAMK) Suvi Louhelainen. Lopen kunnanvaltuuston puheenjohtajana toimiva Louhelainen tulee tehtävään Haminan kaupungin tapahtumajohtajan paikalta. Järjestökehittäjä vastaa Keskustan järjestötoiminnan kehittämisestä ja puolueen koulutustoiminnan koordinoinnista. Louhelainen aloittaa tehtävässä 1.8.2022.

Lue seuraavaksi

Keskustan puoluekokouksen kannanotto: Olli Rehn on suomalaisia yhdistävä voima
Keskustan puoluekokouksen mukaan presidentinvaaleissa on kyse siitä, kuka ehdokkaista on paras täyttämään presidentiltä vaadittavat edellytykset vaikeassa ja vaarallisessa kansainvälisessä tilanteessa. Puoluekokouksen kanta on selvä: Keskustan ehdokas Suomen tasavallan presidentiksi on filosofian tohtori Olli Rehn.
23.9.2023 / Uutiset
Keskustan puoluesihteeriksi valittu Antti Siika-Aho
Keskustan uusi puoluesihteeri on filosofian maisteri, yhteiskuntasuhdepäällikkö Antti Siika-Aho.
23.9.2023
Keskustan varapuheenjohtajaksi on valittu Hilkka Kemppi
Varapuheenjohtajan paikka aukeni, kun Riikka Pakarinen ilmoitti luopuvansa varapuheenjohtajan tehtävästä Turun ylimääräisessä puoluekokouksessa.
23.9.2023 / Uutiset
EtusivuAjankohtaistaUutisetUusia työntekijöitä Keskustan puoluetoimistolle