Keskusta hakee viestinnän poliittista suunnittelijaa

Suomen Keskusta on suuri suomalainen puolue, jolla on jäseniä noin 80 000. Keskusta on omaleimainen, suomalaisista aatejuurista versonut kansanliike. Keskusta on jotain perinteikästä ja ainutlaatuista. Se on puolue, jolle tarkeitä arvoja ovat esimerkiksi ihmisen ja luonnon kestävä kumppanuus. Keskusta puolustaa tasa-arvoista elämää Suomen jokaisessa kolkassa. Me emme ole haalea keskiarvo äärilaidoista, vaan ylpeästi keskellä oleva voima, johon voi liittää vahvuuksia, joita muilla ei ole.

Mitä haemme?

Haemme nyt neljän hengen viestintätiimiimme viestinnän poliittista suunnittelijaa. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus välillä 10.1-30.6 2022 ja siihen kuuluu perehdytysviikko joulukuussa, jonka ajankohta sovitaan valitun kanssa erikseen.

Tunnistatko itsesi osaajaksi alla näkyvissä aiheissa?

  • Viestinnän sisällön tuottaminen
  • Sosiaalisen median sisällön suunnittelu
  • Poliittisten tiedotteiden ja kannanottojen valmistelu
  • Viestintäkoulutus
  • Erilaisten netissä tapahtuvien suorien lähetysten suunnittelu ja tarpeen vaatiessa myös lähetysten juontaminen.
  • Valtakunnallisten tapahtumien viestinnän koordinointi

Tarjoamme sinulle yhteiskunnallisen vaikuttamisen huipulla työpaikan, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Pärjäät työssä hyvällä ja positiivisella elämänasenteella, ymmärrys keskustalaisesta politiikasta on tässä paikassa avain onnistumiseen. Toimit myös viestintäpäällikön sijaisena tarpeen mukaan.

Kiinnostuitko? Laita hakemus matkaan ja mainitse siinä myös muita mahdollisia erityistaitojasi. Vahvistamme mieluusti niitä osaamisalueita, joista kuulemme vasta sinulta. Mikäli haluat jutella työstä, voit soittaa viestintäpäällikkö Laura Ruoholalle, puh. 040 595 0904.

Hakemukset kera palkkatoiveen keskiviikkoon 31.10. mennessä osoitteeseen: laura.ruohola@keskusta.fi . Lähetäthän hakemuksesi otsikolla “Viestinnän poliittinen suunnittelija”.

MUOKATTU: hakuaikaa jatkettu lokakuun loppuun 2021 asti.

Lue seuraavaksi

Hyvinvointialueet ovat tuskin ehtineet saada toimintansa liikkeelle, kun jotkut jo ovat valmiita leikkaamaan niiden rahoitusta. Kokoomuksen miljarditason leikkausesitys sosiaali- ja terveyspalveluista istuu huonosti jo nyt alijäämäisiä budjetteja tehneiden hyvinvointialueiden toimintaan.
10.3.2023 / Uutiset
Keskustan nuorisolinjaus tarjoaa ratkaisuja nuorten talouteen ja syrjäytymisen ehkäisyyn
Keskusta haluaa varmistaa,  että kaikilla nuorilla on avaimet tulevaisuuteen. Haluamme auttaa kaikkia löytämään reitin kohti omia unelmia osana yhteiskuntaa. Keskusta haluaa tukea nuoria kasvavan velkamäärän kanssa, vahvistaa omistajuutta ja mahdollistaa opiskelun kaikille. Näihin Keskusta tarjoaa ratkaisuiksi opintolainan korkokattoa, ASP-lainan muutoksia sekä ensikertalaiskiintiön poistamista opiskelijavalinnoista.
7.3.2023 / Uutiset
Keskustan liikennelinjaus: Nykyväylät kuntoon ja uudet miljardihankkeet jäihin, dieselin käyttövoimavero poistettava
Keskustan mukaan liikennepolitiikassa ollaan valtavien valintojen edessä. Tuleva hallitus joutuu ensitöikseen linjaamaan, jatketaanko nykyisten väylien kuntoon laittoa vai tehdäänkö hävittäjähankinnan kokoinen miljardipanostus uusiin raidehankkeisiin, ns. ”tunnin juniin”. Keskusta ilmoittaa myös tavoittelevansa diesel-autojen käyttövoimaveron poistoa, koska sodan nostama dieselin hinta on vienyt pohjan diesel-autoilun kovemmalta verotukselta, ns. käyttövoimaverolta.
6.3.2023 / Uutiset
EtusivuAjankohtaistaUutisetKeskusta hakee viestinnän poliittista suunnittelijaa