Siirry sisältöön

Kokouspaikka

Paviljonki, Lutakonaukio 12, Jyväskylä. Etäisyys Jyväskylän matkakeskuksesta (junat, bussit) kokouspaikalle n. 300 metriä.

Pysäköinti

Paviljongin pysäköintitalot ovat P-paviljonki 1 (Satamakatu 3) ja Paviljonki 2 (Uno Savolan katu 6). Kaikki pysäköintialueet ovat maksullisia. Katso tarkemmat tiedot pysäköintitaloista ja maksuista jyvas-parkki.fi.

Kokouksen aikana matkailuautojen, asuntovaunujen ja korkeiden autojen maksullinen pysäköinti (10 e/pvä) Paviljonki 3 (Schaumanintie puistotie). Maksu suoritetaan portilla käteisellä alueen pysäköinninvalvojalle portilla tai luvan voi ostaa Paviljongin infosta myös kortilla.

Tilausajot

Piirien tilauslinja-autot jättävät puoluekokoukseen saapuvat Paviljongin edessä olevalle linja-autojen pysähtymisalueelle. Kyytiin nousu tapahtuu Lutakonaukiolta kokouspaikan vierestä.

Esteetön kulku

Paviljonki on esteetön kokouspaikka. Lisää tietoa esteettömyydestä löytyy paviljonki.fi/esteettomyys/

Kirjautuminen ja ilmoittautuminen kokoukseen

Suosittelemme saapumaan kokouspaikalle hyvissä ajoin. Kirjautumisessa on syytä varautua ajoittaisiin jonoihin.

Viralliset kokousedustajat ja kokouksen seuraajat kirjautuvat kokoukseen Paviljongin 1. kerroksessa C-hallissa sijaitsevassa pisteessä (seuraa opasteita). Viralliset kokousedustajat voivat kirjautua kokoukseen miltä tahansa virallisten kokousedustajien pisteeltä. Kokouksen seuraajille on varattu oma kirjautumislinja, jossa seuraaja voi ilmoittautua millä tahansa pisteellä. Kirjautumispisteellä saat tarvittavat kokousmateriaalit, kulkuluvan ja rannekkeen, joilla pääset kulkemaan kokouspaikalla. Varaa mukaan henkilöllisyystodistus.

Ennakkoilmoittautuneiden kokousedustajien on saavuttava kokouspaikalle pe 14.6. klo 11.00–14.00 tai la 15.6. klo 8.00–10.30 välisenä aikana. Tämä aikataulu koskee kaikkia kokouspaikalle saapuvia virallisia kokousedustajia.

Tunniste

Kirjautumisen yhteydessä saat kaulassa pidettävän tunnisteen sekä rannekkeen. Pidäthän sekä tunnisteen että rannekkeen esillä koko ajan puoluekokouspaikalla liikkuessasi. Jos hukkaat kaulatunnisteesi tai rannekkeen, otathan yhteyttä puoluekokouksen infopisteeseen. Kokoussaliin pääset vain ja ainoastaan tunnisteella ja rannekkeella.

Narikka

Keski-Suomen piirin ylläpitämä ja vartioima narikka löytyy sisäänkäynnin läheisyydestä. Jätäthän päällysvaatteet sekä erityisesti matkatavarat ja -laukut narikkaan.
Hinta 5 e/pvä.

Matkatavarat

Kokoustiloihin ei saa jättää matkatavaroita tai -laukkuja ilman valvontaa. Pyydämme
ilmoittamaan järjestyksenvalvojille ilman valvontaa olevista matkatavaroista ja
-laukuista. Matkatavarat voit jättää puoluekokouksen narikkaan maksua vastaan.

Infopiste  

Puoluekokouksen infopiste sijaitsee Paviljongin aulassa, kirjautumisalueen läheisyydessä.
Infopisteestä saat tietoa puoluekokouksen järjestelyistä. Ethän epäröi pyytää apua ja tai kysyä lisätietoja, autamme mielellämme! Infopisteessä on myynnissä la-illan illanvieton tanssilippuja hintaan 25 e/hlö.

Maksaminen 

Messukeskuksessa voit maksaa käteisellä sekä tavallisimmilla pankki- ja luottokorteilla. Huomioithan, että Paviljongissa ei ole käteisen nostomahdollisuutta. Lähin OTTO-automaatti löytyy osoitteesta Lutakonaukio 1 ja matkakeskuksesta (Hannikaisenkatu 20).

Ravintola ja kahvila

Restel Oy:n ravintola ja kahvila palvelevat kokouspaikalla. Mikäli olet tilannut ja maksanut lounasruokailun ennakkoon, näytä saamasi sähköinen tilausvahvistus kassalla.

Buffetlounas on tarjolla:
pe 14.6 klo 11.00-14.30
la 15.6 klo 10.30-15.00
su 16.6 klo 10.30-15.00

Kahvila/baaripalvelut:
pe 14.6 klo 11.00-18.00
la 15.6 klo 8.00-19.00 ja illanvietto klo 20.30-00.30
su 16.6 klo 8.00-15.00

Maakuntatorilla, Paviljongin ulkoalueella myös Restelin tarjoilupiste, piirin järjestämää makkaran- ja jäätelön myyntiä.

Lauantain illanvietto kokouspaikalla

Lauantaina 15.6. klo 20.30-00.30 yhteinen illanvietto Paviljongissa. Jos et ole ennakkoon ostanut illanvieton lippua, niin tanssilippua myydään kokouspaikan infossa hintaan 25 e/hlö. Sisältää sisäänpääsyn, ei ruokaa. Buffet-ruokaa saatavilla lisämaksusta illanviettopaikalla.

Esiintymässä bilebändi Kruuvaus ja uuden puoluejohdon puheenvuoro n. klo 21.15.

Laitteiden lataaminen

Älypuhelin, tai kokouksessa käyttämäsi tabletti tai kannettava tietokone kannattaa ladata ennen kokousta. Kokouspaikalla on rajoitetusti latauspaikkoja kokousalin läheisyydessä.

Istumajärjestys

Kokouksessa istumapaikat on jaoteltu piireittäin. Piireille varatut paikat löytyvät kokousasiakirjasta.

Puheenvuorot  

Puheenvuorot (viralliset kokousedustajat) pyydetään kokouksen puheenjohtajalta kirjallisesti tätä tarkoitusta varten varatuilla lipuilla, joita jaetaan virallisille edustajille.

Pyyntöön on merkittävä se työjärjestyksen kohta, jota käsiteltäessä puheenvuoro halutaan käyttää. Työjärjestystä ja päätöksentekomenettelyä koskevat puheenvuorot voi pyytää suullisesti paikaltaan näyttämällä edustajakorttia ja ilmoittamalla kuuluvasti nimensä.

Puheenvuoropyynnöt toimitetaan sille varattuun laatikkoon kokoussalin etuosassa. Puheenvuoropyyntöjä ei viedä kokouslavalle kokouksen sihteeristölle.

Virallisia puheenvuoroja lukuun ottamatta, yleiskeskustelun puheenvuorojen kesto on yhden (1) minuutin. Lue lisää kokouksen järjestyssäännöstä asiakirjasta sisällytetystä materiaalista.

Valiokunnat

Valiokunnat kokoontuvat kokouspaikalla seuraavasti:

Menettelytapavaliokunta kokoontuu Elsi-kokoustilassa oman ohjeistuksensa mukaan.

Muut valiokunnat kokoontuvat pe 14.6. klo 18.00 alkaen seuraavissa kokoustiloissa:
Kabinetti: Järjestövaliokunta
Anton: Poliittinen valiokunta
Tempo: Ohjelmavaliokunta
Intro: Aloitevaliokunta

HUOM! Valiokuntien esitykset puoluekokoukselle ovat nähtävillä puoluekokouksen nettisivulla valiokuntien kokousten jälkeen.

SOME – välitetään kokoustunnelmia matkalta ja paikan päältä!

Puoluekokouksen virallinen aihetunniste,
hashtag, on #keskusta2024. Lisäksi
voit käyttää sosiaalisessa mediassa myös
tunnisteita #keskusta ja #puoluekokous,
sekä mm. ehdokkaiden omia hashtageja.

Puolueen löydät sosiaalisen median kanavista seuraavasti:
facebook.com/SuomenKeskusta  
www.instagram.com/SuomenKeskusta ja @SuomenKeskusta
www.x.com/keskusta ja @keskusta

EtusivuPuoluekokous 2024Käytännön ohjeita ja vinkkejä sujuvan kokouksen varmistamiseksi